9-sept-’10: Miami Beach

Vanmorgen (na een goede nacht slaap voor Judith en een korte, onwennige nacht voor mij) aan het ontbijt hadden we besloten dat we vandaag richting Miami Beach zouden rijden. Aangezien Judith het mij niet wilde aandoen om me de hele vakantie te laten rijden besloot ze vandaag toch maar achter het stuur te kruipen, ze was redelijk snel gewend aan de automaat:

We reden richting Miami Beach, schitterend uitzicht:

Onderweg kwamen we dit tegen, vond ik typisch Amerikaans en absoluut een foto waard:

Baywatch Miami Beach 😉

We genieten hier echt van het heerlijke weer, zeker na het kille weer van de afgelopen tijd in NL. In Miami Beach moesten we nog even ergens een foto van maken voor mijn collega’s, ja we zijn binnen geweest bij Miami Ink, en nee, tattoos zijn nog steeds niet ons ding 🙂 :

Daarna hebben we de Duck Tours gedaan, was best leuk, nu weten we waar het vakantiehuis van Steffi Graf is, het huis van Dr. Phil en nog diverse schitterende villa’s van bekende mensen of waar bekende series en films zijn opgenomen. Ook onderstaande foto hebben we vanaf de ducktours bus/boot genomen:

Daarna zijn we richting Bayside Market Place in Miami gereden. Dat was eigenlijk niet de moeite waard, dus daar waren we redelijk snel weer weg. Ondertussen was het al etenstijd, en we besloten een Outback op te zoeken. In Tomtom de dichtsbijzijnde opgezocht, zou 13 km en 10 minuten rijden zijn maar aangezien het spitsuur op de weg was hebben we er 45 minuten over gedaan. Onderweg speciaal een foto gemaakt voor onze (schoon)zus:

En natuurlijk wilde ik de Bloomin Onion proeven bij de Outback! Die was heerlijk, zelfs Judith die normaal geen fan is van uien, heeft meegegeten:

Ook het hoofdgerecht was heerlijk, dus we gaan zeker nog eens eten bij een Outback!

Oh ja, zou het bijna vergeten, als laatste nog een foto van onze huurauto:

Morgen gaan we waarschijnlijk naar Fort Lauderdale, we houden jullie op de hoogte!

7 reacties

 1. Klinkt allemaal heerlijk!!
  Het weer, de big car, het eten…
  Tja en als je er dan toch bent wil je natuurlijk ook de huizen van de sterren zien!!!
  Miami inc… als ik ooit een attoo laat zetten dan is het daar!! haha!! Ongelofelijk wat die kunnen! Stoer dat jullie er binnen zijn geweest!!
  Verheug me op jullie volgend verhaal!
  Veel plezier!!

  X Miem

 2. Hey Linda en Judith,

  Super kicks dat jullie bij Miami Ink zijn geweest! Hebben we je toch nog overtuigd he Linda ;-).
  Hebben jullie Ami en Nuñez (de eigenaren) ook gezien?

  Heel leuk om jullie avonturen daar allemaal te lezen en die mooie foto’s te zien.
  Veel plezier nog daar en ik ben benieuwd naar de foto’s van de parken waar jullie nog heen gaan!

  Ik blijf jullie in iedergeval volgen!

  Have fun!

  Groetjes Paula

  1. Hey Paula!

   Thx voor je comment!
   Ja inderdaad, jullie hadden me overtuigd dus toen we ervoor stonden zijn we ook maar even naar binnen gegaan (zoals veel toeristen deden, hahaha). Wij hebben die serie nog nooit gezien, maar er stonden een man (kaal met veel tatoeages) en een vrouw (met donkere haren volgens mij) achter de “toonbank”. Als we thuis zijn moeten we natuurlijk wel 1 aflevering gaan kijken, zodat we weten of dat Ami en Nuñez waren ;)!

   Groetjes,
   Judith & Linda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.