We zijn in Miami!

We zijn gearriveerd in ons hotel. Eigenlijk is de hele reis voorspoedig verlopen, op de wachtrij bij de douane hier in Miami na. Aangezien ze van iedereen een foto maken en vingerafdrukken nemen neemt het allemaal veel tijd in beslag en waren we een uur verder (we waren om 23:30u NL tijd geland en om 0:30u pas bij de koffers) voordat we richting Car Rental complex konden gaan. Het was nog even zoeken waar we de Car Rental Shuttle konden vinden die ons naar het Car Rental complex zou brengen, maar dat bleek een verdieping lager te zijn.

Dat Car Rental complex is trouwens een heel groot complex, bijna zo groot als een vliegveld, ongelofelijk! Maar hier in Amerika is natuurlijk alles groter, dus dat was al onze eerste kennismaking daarmee!

Dan de huurauto. We hadden via http://www.usareisen.de een mid-size SUV gehuurd, alleen stonden er niet zoveel mid-size SUV’s meer in de rij dus hadden we niet zoveel keus. De auto die er wel stond bleek na het starten een “engine service” melding te geven, dus besloten we dat maar even na te vragen bij een medewerker van Alamo. Hij adviseerde ons de auto om te ruilen. De rij was nu echter leeg, dus mochten we uit de SUV rij kiezen en zijn we weggereden in een Dodge Journey. Judith had nog nooit in een automaat gereden, dus moest ik achter het stuur (aangezien ik wel al 1 hele keer in een automaat had gereden :))! Maar we zijn goed bij het hotel aangekomen en we zijn daarna ook nog even naar de Publix geweest om wat boodschappen te doen.

Nog ff snel twee fotootjes van vandaag, aangezien het al donker was toen we met de auto wegreden, nog geen foto’s van Miami, maar die volgen morgen:

Het is hier nu bijna 23u (5u in NL), we zijn kapot en gaan proberen te slapen (normaal staan we al bijna op rond deze tijd, dus we zijn benieuwd).

5 reacties

 1. Dat zal wel vreemd zijn in een aotomaat rijden. Hebben jullie nog lang moeten rijden voor dat jullie bij het hotel aankwamen? Maar wat een gedoe met foto s en vingerafdrukken, maar ja ,jullie zijn dan ook in Amerika.
  Slaap nog maar effekes door, want jullie zullen wel moe zijn.
  Nog een fijne dag verder. groetjes Mam en pap.

  1. We hebben ongeveer 20 minuutjes moeten rijden naar het hotel, dus dat viel wel mee.
   Judith heeft goed geslapen vannacht, ik niet zo goed, moet nog even aan het tijdsverschil wennen.

 2. Ha vakantiegangers,

  En al een beetje gewend aan het ritme van Amerika, geen jetlag? Vandaag al het een en ander gezien? Ik ben benieuwd naar de foto’s en jullie verhalen. Vanmorgen al meteen gaan kijken of er al iets op jullie weblog stond. Wij gaan zo slapen jullie zullen nog wel even relaxen en wat gaan eten.

  Heel veel plezier.

  Groetjes Wendy en Davy en dikke knuffels van Timo en Milou

  1. Hallo tapjes,
   Judith is al helemaal gewend aan het ritme hier, ik echter nog niet. Ben nu best wel moe (nog geen 21u hier) maar probeer nog even op te blijven! De nieuwe belevenissen kun je lezen in de nieuwe post!
   Groetjes en knuffels van ons

 3. Hi Linda en Judith,

  Ik kreeg het webadres van Wendy en was nieuwsgierig hoe jullie het hebben daar? Ziet er allemaal goed uit hoor! Komen weer herinneringen op… Wil er ook weer naar toe!

  Zag ook dat jullie met een Airbus 330 van Air Berlin vanaf Dusseldorf vertrokken zijn he? Kijk! Die details zie ik dan weer..

  Veel fun daar en geniet ervan!

  Groet,

  Ralf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.