Dag 21(&22): Los Angeles-Düsseldorf

Vanmorgen uitgecheckt uit het Best Western Sunset Plaza:



Erg gehorig hotel aan de drukke Sunset Boulevard, wij komen hier in ieder geval niet meer terug!

We zijn eerst nog naar een Wal Mart gegaan, Judith vond de French Vanilla Cappuccino zo lekker dat ze 2 blikken ervan mee naar huis wilde nemen :):

Daarna zijn we naar de Citadel Outlets gereden, lekker rustig aan gedaan, ijsje (frozen yoghurt) gegeten en allebei nog geslaagd voor een paar schoenen :)! Om 13u maar langzaam richting vliegveld gegaan om onze huurauto in te leveren bij Alamo. Dit ging weer erg soepel, auto wordt gescand, je krijgt een inleverbewijs en de shuttlebus om je naar het vliegveld te brengen staat klaar. We hebben ook mindere berichten gelezen over Alamo maar wij zijn ook dit jaar, net zoals vorig jaar, weer erg tevreden.

Afgelegd vandaag: 39 miles / 63 km
Totaal afgelegd deze vakantie: 3092 miles / 4976 km

Tegen 14u stonden we dus al in de rij om in te checken bij Air Berlin. Dus toen was het wachten tot we konden boarden. We vertrokken met een beetje vertraging om 18:35u. De vlucht zou 10 uur en 6 minuten duren en dat was ook ongeveer zo, om 13:45u NL tijd kwamen we aan in Düsseldorf. Slapen tijdens zo’n vlucht is voor ons allebei lastig, Judith heeft misschien een uurtje geslapen en mij is het helemaal niet gelukt. De koffers lieten wel even op zich wachten, bleek dat het koffer van Judith in Los Angeles  was geïnspecteerd maar gelukkig zat alles (dus ook de cappuccino :)) er nog in! De vader van Judith stond op ons te wachten om ons naar huis te brengen en om 16u waren we thuis.

We zijn nog even boodschappen gaan doen & de hondjes (moe maar voldaan, haha) gaan ophalen:

We hebben het nog tot 22u kunnen rekken voordat we bijna letterlijk omvielen.

Terugkijkend was het echt een geweldige vakantie met veel indrukken! We hebben de nodige kilometers gemaakt maar dat niet als vervelend ervaren, de wisselende en mooie uitzichten maakten elke rit de moeite waard, net zoals het relaxte rijden in the States. Wat ook weer opviel, was de behulpzaamheid van de gemiddelde Amerikaan, de 1e dag al werd ons gevraagd of ze ons ergens mee konden helpen toen we de straatnaamborden aan het zoeken waren en de keren dat daarna tijdens deze vakantie hulp werd aangeboden hebben we niet kunnen tellen! Daarnaast viel in de steden het contrast tussen druk en rustig en arm en rijk heel erg op, de zijstraten van de zeer drukke Sunset Boulevard waren bijvoorbeeld een oase van rust en de limousines rijden af en aan langs de zwervers die, voornamelijk in de steden, op elke hoek zitten of liggen (met Broke & Hungry op een kartonnen bord geschreven voor zich).

We zijn ondertussen een beetje Amerika verslaafd dus waarschijnlijk gaat onze reis volgend jaar weer die kant op…….

Rest ons nog om wat mensen te bedanken:
– alle volgers: bedankt voor het volgen en het plaatsen van de reacties, wij vonden dit erg leuk om te lezen!
– Pap & Mam: bedankt voor het oppassen op Joey en Kaiya!
– Jet & Astrid: bedankt voor het verzorgen van de post & de planten!
– Pap: bedankt voor het brengen & ophalen, het witten van de garage en het verzorgen van het gras!

3 reacties

  1. Bedankt voor jullie leuke reisverslag. Ik vond het hartstikke leuk om jullie belevenissen te volgen.
    Sterkte met de jetlag en tot een volgende keer.
    Groetjes
    Anita (Tans4USA)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.