Reisplan gewijzigd & tickets besteld!

We hebben besloten onze planning wat aan te passen:
Dag 1: Dusseldorf-Miami, 4 overnachtingen
Dag 5: Key West, 1 overnachting
Dag 6: Orlando, 8 overnachtingen
Dag 14: Naples, 1 overnachting
Dag 15: Miami-Dusseldorf
We hebben ons verblijf in Orlando wat verlengd omdat we daar toch het meeste willen ondernemen en we ook niet helemaal volgepland willen zitten, het is tenslotte vakantie!

Ook hebben we gisteren bij http://www.attractionticketsdirect.de  tickets besteld voor de parken die we willen bezoeken. Het is niet makkelijk om je weg te zoeken in het doolhof van al die tickets, maar we zijn uiteindelijk toch geslaagd. We hebben gekozen voor het “5 Park Orlando Combo ticket”, daarmee hebben we 14 dagen onbeperkt toegang tot Aquatica, Sea World, Universal Studio’s, Universal’s Islands of Adventure en Busch Gardens (en toegang tot Citywalk) voor €186 p.p. Daarnaast willen we waarschijnlijk nog naar Epcot, maar dat kaartje kopen we dan wel in Orlando. Ik kreeg vandaag al de melding dat de tickets verzonden waren!

Nog 23 dagen! We zijn nu echt aan het aftellen!

2 reacties

 1. Hoi,

  Leuk he die voorbereidingen

  De afstand Key West-Orlando is wel een pittige reisafstand om op 1 dag af te leggen, denk dat je wel de hele dag aan het rijden bent.

  Wijzelf gaan begin november en hebben er ook voor gekozen om de meeste tijd in Orlando te verblijven !

  Groetjes,
  Dianne

  1. Ja, dat Key West -> Orlando een pittige afstand is hadden we ons al gerealiseerd. Die dag beschouwen we dan inderdaad ook als reisdag, misschien dat we ‘s avonds nog wat kunnen gaan shoppen als we er nog de energie voor hebben ;-).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.