Day 18: San Diego

Vanmorgen zijn we eerst naar de USS Midway gegaan, dit is een vliegdekschip dat nu als museum in de haven van San Diego ligt. Erg indrukwekkend:

Net als in Alcatraz krijg je hier ook een audiotour mee waarmee je een rondleiding krijgt over het hele schip, daar waren we dus wel een paar uurtjes zoet mee! Een paar foto’s:Uitzicht vanaf het vliegdek:

Judith kon het niet laten om even door een oude microscoop te kijken ;):

We hebben heel veel gezien, wat een doolhof zo’n vliegdekschip! We hebben de audio tour niet helemaal afgemaakt, we hadden het op 2/3 wel zo’n beetje gezien en waren moe van het slenteren. Dus zijn we naar Seaport Village gelopen, dat is vlakbij de USS Midway. Leuk aangelegd winkel/restaurant dorpje bij de haven:


Daar ook geluncht en toen terug naar de auto om naar Balboa Park te gaan. Een heel mooi aangelegd park waarin ook een dierentuin ligt. Verder liggen in dit park voornamelijk Musea en Kunstgalerijen, niet echt iets waar onze interesse naar uitgaat. Het park was echter wel super mooi aangelegd:


Even een lekkere koffie tussendoor:

Daarna zijn we nog naar Point Loma gereden, de weg er naartoe is een Memorial Road, aan beide kanten van de weg liggen begraafplaatsen en je hebt onderweg een mooi uitzicht aan beide kanten:

Afgelegd vandaag:39 miles / 63 km
Totaal afgelegd t/m vandaag: 2595 miles / 4176 km

Helaas beginnen we aan de laatste paar dagen van onze vakantie, morgen gaan we richting onze laatste bestemming van deze vakantie, Los Angeles.

4 reacties

 1. Geniet er nog maar heerlijk van, want als jullie terugkomen is ook hier de zomer voorbij. Veel plezier in LA ben benieuwd wat jullie daar weer allemaal zien.
  Have Fun

 2. Nog niet aan de terugreis denken hoor. Gewoon doorgaan met lekker genieten.
  Gaan jullie in Los Angeles nog een pretpark bezoeken?
  Jullie hebben een geweldige vakantie, ik zie tenminste mooie foto’s met volop zonneschijn.
  Heel veel plezier weer
  groeten
  Anita

 3. Hoi Juudje (zegt Milou de hele tijd) en Linda,

  Geniet nog maar van de laatste dagen in LA. De vakantie is voorbij gevolgen.

  Groetjes Wendy, Davy, Timo en Miloou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.