Day 16: Van Mesa naar San Diego

Allereerst weer een bedankje voor alle reacties van de afgelopen dagen, erg leuk!

Vanmorgen vertrokken uit het hele warme Mesa, het was daar meer dan 40 graden, de airco op onze hotelkamer heeft de hele nacht aan gestaan. In Mesa zaten we in het Clarion Inn, het was de 1e keer tijdens deze vakantie dat we het niet veilig vonden om te voet het hotel te verlaten, dit lag nl. tussen de trailerparken in. De kamers waren wel heel netjes verder, maar we waren blij dat we hier maar 1 nacht waren:Verder niet zo heel veel bijzonders te melden van deze dag, behalve dat we 2x door de border patrol zijn moeten gaan zonder een grens over te zijn geweest ;), gelukkig hebben we eerlijke gezichten en mochten we gewoon doorrijden! Judith heeft haar best gedaan om toch nog wat leuke foto’s te maken onderweg (ook om de tijd te doden, we hebben vandaag de langste rit gehad, dik 6 uur onderweg geweest), zie hier het resultaat:
Afgelegd vandaag: 407 miles / 655 km
Totaal afgelegd t/m vandaag: 2540 miles / 4087 km

We blijven de komende 2 dagen in San Diego, morgen gaan we naar Sea World!

2 reacties

  1. Judith en Linda wij hebben ook een beetje het vakantiegevoel gehad door iedere dag mee te kijken naar de mooie foto,s en de ervaringen die jullie opschreven. Geniet nog maar van jullie laatste vakantiedag.Groetjes Pap en Mam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.