Day 15: Van Sedona via Watson Lake naar Mesa

Vanmorgen vroeg vertrokken naar Mesa, via Watson Lake. In Sedona zaten we in het Kings Ransom Inn, zag er van buiten beter uit dan het van binnen was ;):


Na een dik uur rijden kwamen we bij Watson Lake aan. Weer heel anders dan wat we tot nu toe gezien hebben, maar ook prachtig:

Vooral de weerkaatsing van de rotsen in het meer is schitterend.
Daarna zijn we doorgereden naar een groot winkelcentrum in Tempe, nog wat kleren en cadeaus ingekocht, koffer gaat nog net dicht ;). We zitten dan wel veel op de weg (we hebben al bijna 3500km afgelegd) maar het verveeld nog steeds niet. Onderweg veranderd het uitzicht regelmatig en we stoppen ook vaker voor een lekkere beker koffie. Dat is hier nog goed te doen, een normale beker (0,3l) kost hier rond de dollar, dat is ong. €0,75. En de koffie vinden we (ja, Judith is ook aan de soort van koffie, french vanilla) erg lekker!
Na het eten zijn we nog een stuk van de Apache Trail gaan rijden (het verharde gedeelte dan wel). Onderweg zagen we een mooie zonsondergang in een soort van zandwind/storm:

Op de Apache Trail kwamen we langs Ghosttown Goldfield, daar zijn we even wat foto’s gaan maken:Daar is het inderdaad net alsof de tijd heeft stilgestaan!
En natuurlijk mag de foto van de cactus bij zonsondergang niet ontbreken:

Afgelegd vandaag: 249 miles / 401 km
Totaal afgelegd t/m vandaag: 2133 miles / 3432 km

Morgen hebben we de lange rit van Mesa naar San Diego op het programma staan, 6 uurtjes rijden!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.