Hawaii tickets in the pocket!

Toen we in 2015 op Maui (Hawaii) getrouwd zijn hadden we ons voorgenomen om, als het mogelijk was, terug te gaan medio 2020 voor ons 5-jarig huwelijk. En dat is natuurlijk volgend jaar al, time flies when you’re having fun! Gelukkig is het mogelijk en hebben we al best goedkope tickets op de kop kunnen tikken. Wel 2x overstappen op de heenweg, maar dat is ook wel weer fijn om de benen te kunnen strekken als je toch 24 uur onderweg bent. Op de terugweg maken we een tussenstop in San Francisco waar we nog een paar dagen doorbrengen voordat we weer terug naar huis vliegen.

De exacte planning en route moeten we nog maken, maar het worden in ieder geval weer dezelfde 4 eilanden (Oahu, Big Island, Maui & Kauai) . We hebben even gekeken om ook Molokai en/of Lanai in de planning op te nemen, maar daar zijn de verblijven zo schaars (en dus duur) dat we daar toch maar vanaf zien. Wellicht dat we wel vanaf Maui een dagtrip gaan maken naar (een van) deze eilanden.

We verheugen ons er weer enorm op, Hawaii was in 2015 toch wel een heel erg bijzondere reis, in meerdere opzichten, en het is geweldig om volgend jaar weer terug te mogen gaan!

De exacte planning gaan we in de komende maanden uitwerken!

2 reacties

  1. Wat een mooi vooruitzicht. Dat wordt vast weer genieten.
    Veel plezier gewenst met het verder vormgeven van jullie reis.
    Een mooie afleiding van je studie Judith.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.