Dag 17/18: Calgary-Amsterdam

Vanmorgen (gistermorgen dus eigenlijk) rustig aan gedaan, we checken voor 11u uit (Hampton Inn & Suites Calgary Airport, ook alweer zo’n fijn hotel) en rijden op ons gemak naar het vliegveld. Als we de huurauto hebben ingeleverd droppen we de bagage (inchecken hadden we online al gedaan) en lopen door naar de security. Zo snel als hier in Calgary waren we nog nooit door de security, er waren maar 2 mensen voor ons en binnen een paar minuten stonden we al bij de Gate. We gaan eerst even een koffie halen bij Starbucks en daarna eten we nog een keer Thais. Als we wachten tot we kunnen boarden kijken we het grootste gedeelte van USA-Engeland via de iPad, zo gaat het wachten snel voorbij!

We vertrekken op tijd, hebben een fijne vlucht en landen 20 minuten voor de verwachte aankomsttijd op Schiphol. We zijn weer zeer tevreden over KLM. Op de koffers moeten we wel even wachten maar daarna kunnen we zonder files naar huis rijden.

Toen we de huurauto kregen stond er pas 975km op de teller, redelijk nieuw nog dus eigenlijk hebben we deze auto mogen inrijden! Toen we ‘m in leverden stond er 4828km op de teller :).

Vandaag gereden: 18km
Totaal gereden deze reis: 3853km

We hebben Gorgy (onze Jack Russel) inmiddels opgehaald bij Sjef & Marlie, waar ze dan ook een beetje vakantie heeft, ze heeft het er altijd heel erg naar haar zin. Geeft ons op vakantie altijd een heel fijn en gerust gevoel. Dank jullie wel!

Bedankt voor het meelezen/meeleven en de leuke reacties. We houden jullie op de hoogte van de plannen voor volgend jaar!

2 reacties

 1. Hallo Judith en Linda,

  Vandaag de rust gevonden om de resterende vakantie verhalen te lezen. Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt. De foto’s zijn echt prachtig! Wet leuk dat jullie zoveel dieren hebben gezien.
  Geniet nog van de ‘vakantie’.

  Groetjes Daisy

 2. Welkom weer thuis. Bedankt voor de mooie meeleesberichten en foto s.
  En op naar volgende plannen.
  Lieve groetjes Kitty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.