Dag 11: Waterton – Banff

Vanmorgen wederom een stralend blauwe lucht, niet verwacht dus een aangename verrassing! Rond 8 uur vertrekken we voor de lange rit naar Banff. Onderweg genieten we wederom van het prachtige landschap:

Als we bijna in Banff zijn komen we steeds dichterbij de echte hoge bergen, waar nog sneeuw ligt op de toppen:

We zijn rond half twee in Banff National Park en besluiten nog een korte trail te doen, de Tunnel Mountain Trail. Ook hier staan langs de trail weer rode stoeltjes en Judith gaat er even van het uitzicht genieten:

We lopen verder omhoog en boven is het uitzicht schitterend:

We hebben het tot aan de top droog gehouden, maar als we terug naar beneden lopen begint het toch te regenen. Ach ja, het weer was al veel beter dan verwacht dus we zitten er verder niet mee, regenjas aan en verder lopen!
Daarna gaan we nog even wat boodschappen doen en dan gaan we lekker eten bij Graze in Canmore, Judith de “Satey Salmon” en ik de “Butter Chicken”.

We rijden door naar onze Inn in Harvie Heights en dat blijkt ook weer een hele aangename verrassing te zijn. We hebben hier een heel appartement tot onze beschikking!

Morgen gaan we hiken in Banff National Park!

Vandaag gewandeld: 4,6km (277 hoogtemeters)
Totaal gewandeld: 95,4km (4397 hoogtemeters)
Vandaag gereden: 399km
Totaal gereden: 2651km

2 reacties

  1. Nice, en dat eten valt me alleszins erg mee, dacht dat er alleen maar vette hap te krijgen is. Dit ziet er super fijn uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.