Dag 4: Winthrop – Sandpoint

Vandaag was een echte reisdag. We zijn vanmorgen om half acht vertrokken en waren vanmiddag om vier uur in Sandpoint, dus het wordt een kort verslagje. Onderweg hebben we wat geocaches meegepikt en we hadden gelezen over een Deli in Newport die “delicious” zelfgemaakt ijs verkocht, dus daar zijn we ook even gestopt om een “ijsje” te eten. Onderweg hebben we ons niet verveeld, al was de omgeving minder spectaculair dan in de North Cascades. Het waren meer heuvels dan bergen vandaag. Ook gingen we de staatsgrens over van Washington naar Idaho en natuurlijk wordt daar ook een foto gemaakt.

Eenmaal in Sandpoint checken we in en rijden we naar het centrum. Het is hier heel erg netjes en het is ook echt een leuk stadje, tot aan een Farmers Market aan toe:

Als we uitgewandeld zijn gaan we bij Mick Duff’s Brewing Company eten, een restaurant wat erg goede reviews krijgt op Tripadvisor. Door het ijs hebben we niet heel veel honger, en we hebben natuurlijk ook niet zoveel gelopen vandaag, dus kiezen we voor een bescheiden maaltijd:

De goede reviews op Tripadvisor waren terecht, we hebben gesmuld!

Morgen gaan we Sandpoint alweer verlaten en rijden we naar Kalispell. Dat is ook weer best een aardige rit (280km) maar we moeten er voor de middag kunnen aankomen. Plan is om ergens een trail te doen, onderweg of misschien al in Glacier National Park.

Vandaag gereden: 429km
Totaal gereden: 951km

2 reacties

  1. Ziet er weer allemaal prachtig en ook lekker uit.
    Wat een afstanden daar he
    Het weer is aan de luchten te zien ook prima.
    Geniet van jullie volgende trip.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.