Dag 1: Amsterdam – Vancouver

Onze reis is begonnen! We vertrokken pas om 15:25u vanaf Schiphol, dus we konden vanmorgen op ons gemak richting Amsterdam rijden. We waren er dan ook mooi op tijd, gelukkig maar want er stond een lange rij bij zowel de security als de paspoort controle. Maar voor ons geen stress dus, want we hadden tijd genoeg. Boarden startte ook mooi op tijd, alleen hadden we toch vertraging omdat een koffer uit het vliegtuig gehaald moest worden. We vertrokken dus 20 minuten later dan gepland, maar kwamen na een fijne vlucht toch een kwartier eerder aan.

Hier in Canada is de security wat relaxter dan in Amerika, dus dat ging redelijk snel en daarna op naar de Car Rental om de huurauto op te halen (een Nissan Sentra) en naar ons Best Western hotel te rijden:

Oh ja, we hadden toch nog wel een beetje honger, dus zijn we nog wat gaan eten bij onze favoriete restaurant keten van Canada, Earls.

Een clam-chowder soepje, ceasar salad en pan-bread, erg lekker!

Vandaag gereden: 53km

3 reacties

  1. Oh heerlijk zo kom ik de laatste weken voor de vakantie wel door, elke dag een reis bericht van jullie. Dames geniet vooral van jullie mooi reis.

  2. Ha dames. Wat fijn dat jullie weer op reis zijn en wij het kunnen volgen.
    Ik wens jullie weer een top reis en ben erg benieuwd naar de belevenissen en foto s.
    Heel veel plezier en lieve groetjes.
    Kitty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.