Dag 4: The High Line, Madison Square Garden, Central Park, Radio City Hall & Times Square

Het spontaan indelen van de dag gaat ons erg goed af, ook vandaag hebben we weer een geweldige dag gehad!
Vanmorgen begonnen we met een wandeling over The High Line, een wandelroute over een oude spoorlijn een paar meter boven de grond. Heel apart en mooi aangelegd met zicht op de typische loodrechte Amerikaanse straten:

Daarna besluiten we onder het genot van een Starbucks koffie dat we naar Madison Square Garden gaan voor een rondleiding. De rondleiding was de moeite waard en als sportfans vonden we het natuurlijk extra leuk dat de New York Rangers (ijshockey) aan het trainen waren:

We stappen op de metro richting Central Park, waar we fietsen huren en een “rondje” door Central Park fietsen:

En halverwege eten we een hotdog:

Met dat drukke verkeer hier riskeren we het niet om in de stad te fietsen, dus we leveren de fietsen weer in en gaan te voet verder. Een rondleiding door Radio City Hall lijkt ons ook erg interessant, dus dat werd het volgende plan, en dat was ook erg leuk. Mooi dat ze alles gerenoveerd hebben maar met dezelfde looks als vroeger:

We mochten zelfs met een Rockette op de foto:

Aangestoken door het enthousiasme van zowel deze tour guide als van de entertainers op de busrit van gisteren besluiten we spontaan om kaarten te kopen voor de Kerst show (Christmas Spectacular starring the Rockettes) van 20u vanavond. En ook nog met last-minuten korting :).
We hebben nog even tijd om wat te gaan eten en over Times Square te lopen. Wat een drukte! Maar de mega lichtreclame blijft indrukwekkend:

Daarna gaan we richting de Radio City Music Hall en onder het genot van een bak popcorn genieten we van de show. Het was een leuke show, we zijn al helemaal in kerststemming ;). En ondanks dat ik geen dans fan ben moet ik toegeven dat ik behoorlijk onder de indruk ben van de Rockettes, die kunnen wel heel erg goed synchroon dansen!

Morgen gaan we naar de New York Giants tegen de Tampa Bay Buccaneers (American Football)!

Stappen vandaag: 26.500 (19km)
Stappen totaal: 90.250 (64,5km)

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.