Klaar voor vertrek naar New York!

Nog 1 nachtje slapen en dan begint onze volgende reis! We gaan naar New York voor 6 dagen en hebben er erg veel zin in. Zowel heen als terug hebben we een directe vlucht Brussel <-> JFK. Ons hotel ligt in Queens, 20 minuten met de metro van Manhattan. Vorige week nog even ons To-Do lijstje doorgesproken met mijn collega Michel, een New York ervaringsexpert :), en nog wat aangevuld (en doorgestreept). Of we het halen om het hele lijstje af te kunnen strepen moeten we afwachten, het is een optimistisch lijstje voor 6 dagen (effectief zijn het ook maar 5 dagen vanwege de reistijd). We hebben de New York pass in ieder geval al gekocht en ook kaartjes voor de New York Giants (American Football).  Uiteraard gaan we weer proberen deze blog dagelijks bij te houden!

5 reacties

  1. Oh geweldig het was alweer 10 jaar geleden dat wij er waren, dus leuk dit terug te zien. Ook de football hebben wij gedaan, belevenis hoor. Nou ladies, have a safe trip and enjoy

  2. Nou daar gaan ze weer 🤗🤗🤗🤗 ik wens jullie een top week, mooi weer en ben weer erg benieuwd naar alles wat jullie zullen beleven. Veel plezier. Groetjes en goede vlucht om te beginnen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.