Dag 23/24: Anchorage – Keflavik – Brussel

Dag 23/24: Anchorage – Keflavik – Brussel

Aangezien we het rustig aan konden doen zijn we “vanmorgen” eerst een stukje gaan hardlopen, de temperatuur is hiervoor prima (17 graden en af en toe een zonnetje):

Daarna de auto inleveren en weer met een Uber (die er binnen 2 minuten was) naar het vliegveld. Nog even een Starbucks koffie gescoord en toen konden we de koffers al afgeven.
Met nog een laatste blik op de McCarthy Mountains laten we Anchorage achter ons:

De terugvluchten zijn prima verlopen.

Wat een geweldige reis was dit! We hebben zoveel prachtige dingen gezien en beleefd, echt geweldig! Bij het laatste B&B vroegen ze ons wat we het mooiste vonden van deze reis en daar konden we eigenlijk geen antwoord op geven, alles heeft heel erg veel indruk gemaakt!
En het was ook erg leuk om elke dag de reacties op onze blog te lezen, Nicole en Kitty reageerden zelfs zo goed als elke dag, erg leuk!
@Marlie en Sjef: weer bedankt voor het opvangen van onze Gorgy, het is fijn om haar zo goed verzorgd achter te kunnen laten!

En we hebben nog twee video’s gemaakt met de GoPro die we nog even willen delen. De eerste video is van de afdaling van Judith in de gletsjermolen en daarna weer het eruit klimmen (op 1:10 zien jullie de gletsjermolen):

En twee minuten van onze Kayak vaart:

Vandaag gereden: 8 miles (13km)
Totaal gereden: 2212 miles (3560km)

De volgende reis zal in november zijn, dan gaan we een weekje naar New York!

2 gedachten over “Dag 23/24: Anchorage – Keflavik – Brussel

  1. Nou en ik heb met jullie mee genoten van de mooie opnames. Verheug me al op jullie volgende trip.
    Groetjes. Kitty

  2. Het is ook zo mooi om mee te reizen. De wereld is zo mooi, onze wensenlijst wordt alleen maar langer. De foto’s waren weer prachtig. Veilig thuis gekomen kunnen jullie weer terugdenken aan al dat moois en plannen maken voor de volgende trip. Tot snel dames

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: