Dag 18: Homer (2)

Vandaag een korte blogpost, we hebben eigenlijk niet zoveel gedaan buiten een aantal wandelingen. De eerste wandeling van vanmorgen was de Homestead trail. Het bleek een trail te zijn die niet onderhouden werd en dat was wel erg duidelijk. Eerst stond het gras zo hoog dat we er bijna niet bovenuit kwamen en later werd het pad steeds natter, meer moeras dan wandelpad. We hebben dan ook capriolen moeten uithalen om niet tot onze knieën in het water terecht te komen en waren blij dat we na 2 uur weer terug bij de auto waren nadat we de trail hadden afgekort tot iets meer dan 5km. We waren zelfs bijna vergeten foto’s te maken, maar hadden er op het laatst toch nog aan gedacht:

De Homestead trail -> geen aanrader!

Daarna hebben we nog een paar trails gewandeld, maar geen “nature trails” meer, daar hadden we het wel even mee gehad. Hier komen wat foto’s van de andere wandelingen van vandaag:


Daarna hebben we genoten van een salade met gegrilde heilbot (Judith) en een Clam Chowder (Lin). Clam Chowder is een rijkelijk gevulde vissoep die ik tijdens deze vakantie al een aantal keren heb gegeten, erg lekker!

Op de terugweg nog even wat boodschappen gehaald, getankt en de voorruit gewassen:

Morgen gaan we dit B&B en Homer verlaten en gaan we  naar Soldotna, waar we twee dagen zullen verblijven. Daar hebben we morgenmiddag ook een Bear Viewing Flight. Tenminste, als het doorgaat, de weersvoorspellingen zijn erg slecht dus het kan zomaar zijn dat het vluchtje niet doorgaat.

Vandaag gereden: 60 miles (97km)
Totaal gereden: 1800 miles (2897km)

2 reacties

  1. Soms moet je ook even niks doen op vakantie, stukje lopen en lekker lui. Prima toch. Nu maar hopen dat de vlucht doorgaat.

  2. Nou ik hoop voor jullie en ook een beetje voor ons, dat de vlucht doorgaat.
    Het lijkt wel of jullie daar helemaal alleen zijn, nergens veel mensen, heerlijk voor een keer he.
    Toch mooie foto s hoor.
    Fijne dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.