Day 6: Van Fresno via Tioga Pass (Yosemite) naar Bishop

Allereerst weer bedankt voor alle reacties, heel erg leuk om te lezen!

Vanmorgen hebben we uitgecheckt uit ons hotel in Fresno, het Best Western PLUS:Grote kamers, schoon, mooi ingericht, goed ontbijt, lekkere koffie, prima dus!

We hadden nog wel een dag of 2 langer in Yosemite kunnen doorbrengen (inderdaad was Vernal Falls ook erg mooi geweest!) maar we hebben bij het plannen van onze reis keuzes moeten maken en moeten dus maar gewoon een keer terug komen om meer van Yosemite te zien ;). Maar vandaag gingen we er wel nog doorheen, via de Tioga Pass naar Bishop (met een tussenstop bij Mono Lake). Het was weer een geweldige dag (ook al hebben we de hele dag met dit stralende weer in de auto gezeten), wat een mooie uitzichten, we wisten af en toe gewoon niet waar we moesten kijken. We gaan dus niet veel meer vertellen over onze reis door de Tioga Pass, de foto’s zeggen alles (klik op de foto’s om ze groter te zien):

Dat was Tioga Pass, en toen we dachten dat het echt niet meer mooier kon worden kwamen we bij Mono Lake:
We zijn de weg naar Bodie wel ingeslagen, maar gezien de toestand van de weg (was gewoon een zand/grind weg met grote gaten) leek het ons niet zo verstandig om daar een half uur heen en een half uur terug over heen te gaan rijden, dus besloten we om Bodie toch maar over te slaan en om te draaien. Onderweg naar Bishop nog onderstaande foto’s kunnen maken:


Bishop is een leuk dorpje midden in de Sierra Nevada op 3000m hoogte:

Waar ook een Nederlandse bakker ligt:

En het uitzicht vanuit ons hotel, by night:


Afgelegd vandaag: 268 miles / 431 km
Totaal afgelegd t/m vandaag: 763 miles / 1228 km

We hebben weer erg genoten vandaag en zijn ook zeer tevreden over onze foto’s, sommige zouden niet misstaan op een ansichtkaart vinden wij! Morgen gaan we door Death Valley naar Las Vegas!

4 reacties

  1. Hoi Judith en Linda, wij volgen jullie iedere dag met veel plezier,en zo te zien hebben jullie het echt naar de zin. Iedere dag steeds mooiere foto,s en dan zijn jullie nog niet eens op de helft van je vakantie .Dames geniet er maar van.

    Groetjes Pap en mam.

  2. Hoi hoi, wat is het daar prachtig, wat een mooie foto’s. deze herenering neemt niemand jullie meer af. het is misschien afzien maar het is de moeite waard.
    Geniet ervan !!!

    Groetjes Gerlanda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.