Ons Alaska avontuur gaat beginnen!

We zijn in Brussel en wachten tot we kunnen boarden voor onze 1e vlucht naar Keflavik (IJsland), ons vliegtuig komt net aan bij de gate:

Van daaruit vliegen we dan door naar Anchorage. Ons Alaska avontuur gaat dus dadelijk beginnen!

We hebben er ontzettend naar uitgekeken de afgelopen maanden maar gaan vanwege de gebeurtenissen van twee weken geleden (mam werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis) toch een beetje met gemengde gevoelens aan deze reis beginnen. Het gaat gelukkig naar omstandigheden goed met mam, ze is sinds vorige week weer thuis en wilde ook niet dat we voor haar thuis zouden blijven.

We hadden gelukkig alle excursies al gereserveerd maar zijn dus bijna niet toegekomen aan de rest van de voorbereidingen. De afgelopen paar dagen nog veel kunnen inhalen en de rest moeten we dan maar gedurende de reis doen, komt goed!

De volgende blog zal het eerste bericht uit Alaska zijn, maar dan is het hier al donderdag, tot morgen dus!

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.