Dag 7: Shopping & Lights

Vandaag was dus inderdaad een bewolkte dag dus vanmorgen zijn we richting The Florida Mall in Orlando gereden. Lekker relaxt shoppen in zo’n groot overdekt winkelcentrum, maar niet echt heel veel gekocht, Judith had alleen een paar schoenen gevonden. We besloten dat we Outlet Shopping toch fijner vinden dus nadat we een koffie & chai tea bij de Starbucks hadden gedronken gingen we dan ook nog maar even naar de Premium Outlets. Hier zijn we inderdaad beter geslaagd (en niet alleen voor ons zelf :)).

Daarna zijn we terug naar de kust gereden, naar de Ponce Inlet Lighthouse, een mooie vuurtoren:

Traditiegetrouw zijn we deze laatste avond bij ons favoriete restaurant gaan eten, The Outback. Aangezien er al genoeg foto’s van eten op de blog van deze reis staan besparen we jullie de foto’s, haha.

Op de weg terug zijn we een aantal keren gestopt om foto’s te maken van mooi versierde en verlichte huizen en straten, we zijn al helemaal in de kerststemming:

Morgen rijden we nog een laatste keer van New Smyrna Beach naar Orlando waar we de auto gaan inleveren en  de terugreis gaat beginnen! Laatste blogpost zal dus vanuit thuis worden geplaatst. Leuk dat jullie weer mee gelezen hebben en leuke reacties hebben geplaatst!

Vandaag gereden: 210 miles (338km)
Totaal gereden: 841 miles (1353km)

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.