Dag 6: New Smyrna Beach & Orlando Magic Basketbal

Tot nu toe hebben we super weer gehad maar dat zou na vandaag afgelopen zijn volgens de weersvoorspellingen, morgen wordt het bewolkt en vrijdag zou het zelfs gaan regenen (maar dan zijn we helaas alweer onderweg naar huis dus daar zullen we niet zoveel van merken). Maximaal genieten dus van de zon vandaag!
Vanmorgen zijn we eerst heerlijk over het strand gaan hardlopen, wel zwaar door het zand, maar het uitzicht en de omgeving laten je dat (bijna) vergeten:

Daarna zijn we een paar uurtjes naar het zwembad gegaan en zijn we bij een leuk cafeetje gaan lunchen in dit gezellige plaatsje:

New Smyrna Beach doet een beetje denken aan Key West, zelfde bouwstijl en straatjes, alleen wat minder toeristisch. Na de lunch zijn we dan ook nog wat gaan wandelen en boven op de brug hadden we mooi uitzicht en zagen we zelfs dolfijnen zwemmen:

Ondertussen was het tijd om naar Orlando te gaan, we wilden de files voor zijn en gingen daarom in de buurt van het Amway Center wat eten bij een Pei Wei restaurant zodat we niet te laat zouden komen:

We kenden de Pei Wei restaurants nog niet maar ik had hier over gelezen op een andere blog. Het is een Aziatische restaurant keten met een leuk concept: bestellen aan de balie en dan mag je zelf de frisdrank vullen uit de automaat en een tijdje later wordt het vers bereide eten je gebracht. Wij houden wel van Aziatisch eten en het was heerlijk bereid. Zeer geslaagd dus, absoluut voor herhaling vatbaar!

Ruim op tijd waren we bij het Amway center alleen moesten we weer terug naar de auto omdat we geen rugzak mee naar binnen mochten nemen. Dus waardevolle spullen in de zakken van onze vesten en de rugzak terug naar de auto gebracht. Weer terug bij het stadion door de security check en op naar onze zitplaatsen. We zaten bovenin met prima uitzicht. Nog even wat te drinken en een pretzel gescoord en wachten totdat de wedstrijd begon. Dit was ook weer een hele belevenis! Wat een amusement maken ze hier toch van sport, geweldig! De Orlando Magics hebben de wedstrijd met 110-106 gewonnen overigens :).

Aangezien het morgen dus niet zo’n mooi weer wordt “moeten” we maar gaan shoppen ;).

Vandaag gereden: 120 miles (193km)
Totaal gereden: 631 miles (1015km)

2 reacties

  1. Ha ladies,

    Een leuke dag gehad, met leuke foto’s. Vandaag zijn jullie lekker gaan shoppen, ik heb al iets kunnen bewonderen. Nog veel plezier morgen.

    Xxx uit het hele koude kikkerlandje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.