Day 4: Via de Pacific Highway naar Fresno

We hadden de auto vanaf 10u gehuurd en toen we om 9:45u het kantoor van Alamo binnen liepen vervloog onze hoop dat we rond 10u zouden kunnen vertrekken. Een wachtrij van een man of 15 voor ons met maar 3 medewerkers van Alamo, dat ging dus wel even duren…. Uiteindelijk kregen we de sleutel van onze huurauto om 10:45u! Ze vroegen ons nog of we niet wilden upgraden, maar we vonden een mid-size SUV wel groot genoeg. We kregen de sleutel van een Ford Edge, maar onze autokennis reikte niet zover dat we precies wisten hoe dat type eruit zag. Dus dat was nog even zoeken in de parkeergarage naar de auto met het juiste kenteken. Toen we ‘m gevonden hadden moesten we wel even slikken, noemen ze dat hier mid-size? Wat een grote bak! De foto’s volgen morgen.

Omdat we dus ongeveer een uur later vertrokken dan gepland hebben we onze reis iets ingekort. In plaats van de Pacific Highway te volgen tot in Cambria hebben we ‘m maar tot Monterey gevolgd. Maar het uitzicht was schitterend, helaas was het wel weer redelijk mistig/bewolkt:


Daarna het binnenland in richting ons hotel in Fresno, een heel ander landschap maar ook erg mooi. Het zonnetje begon ook door te breken! Heel veel groente/fruit wordt hier verbouwd/gerijpt, waaronder knoflook, dat was goed te ruiken ;). Nog een tweetal foto’s van onderweg waar we ook nog een mooi meer tegenkwamen:


Zelfs het uitzicht op de weg was af en toe prachtig:

We kwamen uiteindelijk tegen 18u bij het hotel aan. Even ingecheckt, koffers naar de kamer gebracht en de dichtstbijzijnde Olive Garden op “Tommie” opgezocht. Die was gelukkig maar 7km bij ons vandaan, dus zijn we daar lekker gaan eten! Daarna nog even bij de Walmart inkopen gedaan voor de komende dagen.

Afgelegd vandaag: 282 miles / 454 km

Morgen gaan we naar Yosemite National Park, dat is een stuk rijden, dus vroeg uit de veren!

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.