Dag 5: van St. Petersburg via Black Bear Scenic Byway naar New Smyrna Beach

Vanmorgen op tijd vertrokken want we hadden behoorlijk wat miles voor de boeg en we hadden ook nog wat tussenstops gepland onderweg. Op de weg tussen St. Petersburg en Tampa hadden we wat files maar daarna konden we goed doorrijden. De Black Bear Scenic Byway is een leuke weg om te rijden. De eerste stop was bij de Salt Springs, daar liepen we een korte wandeling naar het Observation Platform. “Helaas” geen alligators gezien, wel mooi uitzicht over de rivier:

De volgende stop was de Silver Glen Springs, prachtig met dat heldere water. Je mag hier ook zwemmen maar aangezien hier ook alligators leven (helaas weer niet gezien) hebben we dat maar achterwege gelaten, haha:

We hebben ook nog twee hikes gedaan hier, door “spooky” bos:

Het laatste stuk van de Black Bear weg nog wat geocaches meegepikt en daarna in de buurt van Daytona gaan eten bij een Longhorn Steakhouse, uiteraard een (heerlijke) steak:

Toen we in New Smyrna Beach aankwamen was het al donker maar wat een leuk plaatsje en wat is het hier gezellig, alles is al helemaal in kerstsfeer:

Morgen gaan we New Smyrna Beach wat meer verkennen en ‘s avonds gaan we naar de Orlando Magic tegen de Atlanta Hawks (basketbal), ook daar verheugen we ons weer op!

Vandaag gereden: 252 miles (405km)
Totaal gereden: 511 miles (822km)

Een reactie

  1. Prachtige foto s weer. Maar dat is jullie wel toevertrouwd de mooie plekjes opzoeken.
    Fijne dag vandaag weer, benieuwd. Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.