Dag 4: Fietsen in St. Petersburg

Dag 4: Fietsen in St. Petersburg

Bedankt voor alle leuke reacties, erg leuk om te lezen :)!

Gisteravond nog even bedacht wat we vandaag zouden gaan doen. Er blijkt hier in St. Petersburg een heel netwerk van fietspaden te zijn, dus besloten we fietsen te gaan huren en een “rondje” door St. Petersburg te gaan fietsen!
Na onze ervaring van vorig jaar hadden we wel een fietsverhuur uitgezocht waar ze goede fietsen verhuurden en niet van die single speed, slecht onderhouden fietsen. We vonden een Trek winkel en kregen allebei een fijne hybride fiets mee, een heel verschil met de fietsen van vorig jaar!
We wilden de Skyway trail en de Pinellas trail gaan fietsen, van east-coast to south-coast to west-coast (die van St. Petersburg welteverstaan). Het duurde even voordat we de trail hadden gevonden maar daarna was het een hele fijne fietsroute, langs de kust, door mangroves en door de stad, aangelegd over een oude spoorweg door St. Petersburg:Judith nog even op de foto met een echte Amerikaanse brandweerwagen:

Een leuke rit van 67km:

Daarna lekker gaan eten bij The Cracker Barrel. Het blijft ons trouwens verbazen hoe goedkoop je hier kan eten, vandaag ook weer, een hele tafel vol met eten en allebei 2 bekers cola light voor maar $27 (nog geen 23 euro). Gisteren bij The Outback waren we ook maar $28 kwijt. We begrijpen best dat de gemiddelde Amerikaan een paar keer in de week gaat uiteten, voor dat geld kun je zelf bijna niet koken.

Morgen gaan we dit hotel in St. Petersburg verlaten en rijden we via Ocala National Forest naar New Smyrna Beach aan de oostkust van Florida.

Vandaag gereden: 20 miles (32km)
Totaal gereden: 259 miles (417km)

Eén gedachte over “ Dag 4: Fietsen in St. Petersburg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: