Dag 2: Dagje Universal

We waren wel op tijd wakker vanmorgen maar hadden allebei best goed geslapen, zeker voor de eerste nacht, het lijkt erop dat we elke keer weer iets beter met het tijdsverschil kunnen omgaan. Het zonnetje scheen en het was al rond de 23 graden, heerlijk dus! De Universal parken openen om 9u de poorten maar aangezien we onze voucher nog in moesten wisselen voor tickets waren we toch maar wat eerder die kant op gereden. Er stond een kleine rij bij de kassa maar iets na 9u hadden we onze tickets en konden we naar binnen. Alles is al helemaal in kerstsfeer, erg leuk:

Er was een nieuwe attractie in Universal Studio’s, dus daar zijn we eerst naartoe gelopen: “Race Through New York Starring Jimmy Fallon”, erg leuke 3D attractie! Daarna nog een aantal attracties en uiteraard de kerstshow Grinchmas:

De wachttijden vielen nog mee, maar waarschijnlijk omdat we dus erg vroeg waren.

’s Middags geluncht bij het Hard Rock Cafe met een heerlijke salade:

En daarna weer terug naar de parken voor nog wat meer attracties. Rond 15u hadden we het eigenlijk wel gezien en zijn we richting auto gelopen. We moesten nog naar St. Petersburg rijden maar zijn eerst gestopt bij de Premium Outlets op Universal Drive. Goed geslaagd zijn we vervolgens doorgereden naar ons hotel!

Morgen moeten we op tijd op want we hebben ons ingeschreven voor een 5K run in Brandon (bij Tampa). Start is om half acht en we moeten nog drie kwartier rijden! Wat we daarna gaan doen beslissen we morgen.

Vandaag gereden: 106 miles (171km)
Totaal gereden: 122 miles (196km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.