Dag 1: van Brussel via New York naar Orlando

Vanmorgen ruim op tijd vertrokken naar Brussel en aangezien er bijna geen oponthoud was waren we lekker op tijd op het vliegveld. Onze koffers afgegeven en op ons gemakt door de security check en paspoort controle. Daarna hadden we ook nog mooi de tijd om onze vakantie in te luiden met een Starbucks koffie & chai tea! De vlucht naar New York (JFK) vertrok met een beetje vertraging maar was wel gewoon netjes op tijd geland. In New York hadden we dik 2,5u om over te stappen op onze vlucht naar Orlando. En waar het in het begin snel ging (douane en koffers ophalen en weer afgeven) stond hier bij de security check een lange rij die ook niet echt opschoot. Toen we er eindelijk doorheen waren hadden we nog net tijd om even iets te eten en toen moesten we alweer boarden. Eenmaal in de lucht hadden we mooi zicht op de skyline van New York:

New York zelf staat ook nog op ons lijstje, dus hier komen we nog een keer terug!

De vlucht naar Orlando was nog “maar” 2:15u, dus we waren tegen 18u (0u nederlandse tijd) in Orlando, we vlogen de zonsondergang tegemoet:

Bij Alamo stond ook geen lange rij, dus we hadden redelijk snel onze Mid-Size rental car uitgezocht, foto volgt morgen.

Onderweg naar het hotel zijn we nog even bij een Walmart gestopt om wat water, frisdrank, ons favoriete cinnamon swirl brood en fruit te halen. Nou ja, even, dat viel dus wel erg tegen, blijkbaar doen Amerikanen op vrijdagavond de wekelijkste boodschappen, zo druk hebben we het nog nooit meegemaakt, lange rijen bij de kassa dus we moesten nog wat langer wakker blijven dan gepland. Het is nu 21:15u dus een mooie tijd om te gaan slapen op de eerste dag!

Morgen gaat de vakantie pas echt beginnen en gaan we een dagje naar Universal Studio’s en Islands of Adventure!

Vandaag gereden: 16 miles (26km)

2 reacties

  1. Fijne dag om te beginnen. Er is veel te zien hoor. En New York zeker keer doen, ik was er al drie keer. Zoooo veel te zien en doen. Geniet ook lekker van de zon daar. Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.