Terugblik op onze IJsland vakantie

Later dan gepland door de heftige weken rondom het overlijden van mijn vader dan nu toch de tijd en rust om terug te kijken op onze IJsland vakantie. Tijdens de vakantie bleken we echt IJslands weer te hebben, veel laaghangende bewolking en best wat regenachtige dagen waardoor we vooral op de uitzichtpunten weinig konden zien. Maar we wisten dat we naar IJsland gingen en dan heb je geen zekerheid over het weer. Ook het noorderlicht hebben we dus niet kunnen zien. De hoogtepunten waar we wel van hebben kunnen genieten waren gewoonweg prachtig! En zeker nu ook het fotoboek klaar is blijkt maar weer dat we toch weer een hele mooie reis hebben gemaakt. Achteraf zijn we hierdoor een stuk enthousiaster dan tijdens de reis 🙂 en zijn we heel blij dat we deze keuze gemaakt hebben, het was een prachtige vakantie!

En het einde van de ene reis luidt de start in van het plannen van de volgende reizen! Zo gaan we in december nog een weekje de zon opzoeken in Florida en gaat de reis volgend jaar naar Alaska!

“Geniet ervan” zoals mijn vader altijd zei, en wat kon hij genieten van onze dagelijkse verslagen op deze blog en de fotoboeken achteraf! Lieve pap, we gaan je missen….!

Een reactie

  1. Nog mijn medeleven met het overlijden van vader. Heel verdrietig.
    Mooi dat hij heeft kunnen meegenieten van jullie mooie reizen.
    Ben al benieuwd naar de volgende trip. Fijne zondag en nog proficiat met jullie huisdier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.