Dag 20: San Francisco

Dag 20: San Francisco

We zijn 18 dagen in Hawaii en daar verbranden we niet, we zijn 1 dag in San Francisco en we zijn verbrand ?! Gewoon helemaal vergeten ons in te smeren gisteren en toen we terugkwamen hadden we allebei een rood gezicht en rode armen, zul je altijd zien! Dus eerst ingesmeerd vanmorgen voordat we vertrokken ?. Gisteren hadden we bij de Hop-On/Hop-Off bus ook tickets gekregen voor de USS Pampanito (Wikipedia Link), dus we besloten weer naar de Fishermans Wharf te lopen met een kleine omweg langs een Starbucks voor Iced Latte’s, onderweg maken we nog wat foto’s.

 • Cable Car
 • Old Firetruck
 • Del Monte Square
 • Pier 39
 • Golden Gate Bridge in de verte

We zijn al eerder in zo’n onderzeeboot geweest en verbazen ons toch steeds weer hoe krap alles is, respect voor de bemanning van zo’n onderzeeër!

Ondertussen is het lunchtijd en Judith wilde deze laatste dag graag bij het Hard Rock Café eten. Omdat ons hotel daar niet bij in de buurt ligt maar we er nu wel bij in de buurt zijn besluiten we hier te lunchen en dan voor vanavond iets kleins te halen. Judith geniet van haar hamburger (geen Messi burger zoals op de achtergrond ?) en ik van mijn Ceasar Salad.

Vervolgens stappen we weer op de Hop-On/Hop-Off bus want we willen nog graag een mooie foto van de Golden Gate Bridge. Onderweg maken we nog wat foto’s van bezienswaardigheden, City Hall & Jimi Hendrix Red House:

We stappen echter bij het Golden Gate Park al uit en besluiten verder te lopen want het is veel te heet in/op de bus en door al die stoplichten staat de bus meer stil dan dat ie rijdt. Het Golden Gate Park is overigens ook erg mooi, we maken er nog wat foto’s.

 • Golden Gate Park
 • Golden Gate Park
 • Golden Gate Park

Daarna lopen we richting de Golden Gate Bridge en we moeten er wel even voor wandelen (uurtje) maar we worden beloond met een prachtig uitzicht op de Golden Gate Bridge.

 • Golden Gate Bridge
 • Golden Gate Bridge

We zoeken de dichtstbijzijnde opstapplaats voor de Hop-On/Hop-Off bus en stappen een paar haltes verder en dichter bij ons hotel weer uit. We lopen nog even langs de Walgreens om iets te eten te halen en dan zit onze laatste dag er alweer bijna op. Vanavond gaan we nog even relaxen en de koffers weer inpakken voor de terugreis morgen.

Bedankt voor alle leuke reacties, we vonden het erg leuk deze te lezen! Onze laatste blog van deze reis zal donderdag vanuit thuis worden geplaatst!

4 gedachten over “Dag 20: San Francisco

 1. Wat een mooie foto’s ook weer van San Francisco. Ik heb echt genoten van jullie dagelijkse update van de reis , leuk om zo een inzicht te krijgen hoe mooi die eilanden zijn en hoe goed voorbereid jullie aan de vakantie beginnen..
  Goede vlucht naar huis en geniet nog van de laatste dagen ook thuis

 2. Nou wat is jullie vakantie voorbij gevlogen. Jullie hebben weer genoten.

  Een hele goede en veilige vlucht terug en tot thuis.

 3. Dank jullie dat ik weer mocht meegenieten van deze prachtige reis.

  Ik hoop dat jullie een goede en rustige terugvlucht hebben.
  Zonder stakingen en toestanden op de luchthavens.

  Kitty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: