Dag 12/13: van Las Vegas naar Amsterdam (via Detroit)

“Vanmorgen” waren we al vroeg wakker dus zijn we ook maar meteen na het ontbijt vertrokken en zo waren we dus ruim op tijd om de auto in te leveren en de bagage af te droppen. Daarna heel relaxed op onze eerste vlucht gewacht, nog even van een Starbucks Vanilla Latte & Chai Tea genoten. De vlucht was ook nog eens mooi op tijd. So far, so good! Na een vlucht van bijna 4 uur kwamen we in Detroit aan waar we een krappe overstaptijd hadden van dik een uur want het duurde even voordat we uit het vliegtuig waren en toen moesten we ook nog eens naar de andere kant van de terminal. Tegen de tijd dat we bij de gate aankwamen konden we nog ff snel naar het toilet en moesten daarna meteen boarden. Maar dat liep dus wel lekker door zo! Vervolgens een vlucht van bijna 8 uur naar Amsterdam, alleen het laatste stukje hadden we even oponthoud, we mochten vanwege de drukte niet meteen landen dus hebben we een stuk of 3 rondjes gevlogen (met aardig wat turbulentie vanwege de harde wind) voordat de wielen de grond raakten. Maar alles bij elkaar dus een prima terugreis gehad!

Gelukkig had Judith toch ff kunnen slapen tijdens de laatste vlucht dus heeft zij terug gereden naar huis. Vanmiddag onze Gorgy opgehaald bij Sjef & Marlie (wederom bedankt voor de goede zorgen!) en ook zij moet bijkomen van haar “vakantie” 😂:

We hebben het tot nu (iets na 20u) volgehouden maar nu gaat het licht toch echt langzaam uit!

Bedankt voor het meelezen en de leuke reacties, wij hebben wederom genoten van deze heerlijke reis en van alle reacties, mailtjen en appjes! Tot de volgende reis!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.