Dag 11: van Hatch naar Las Vegas via Red Rock Canyon

Een “American Breakfast” vanmorgen (een wafel met fruit):

Daarna met een knuffel afscheid genomen van Jim & Betty, de lieve mensen van het zeer gastvrije B&B, en op naar Las Vegas. Ondanks dat het 4 uur rijden is vloog de tijd (en de kilometers) voorbij, zeker het eerste stuk is heel mooi om doorheen te rijden, we zijn van 2100m hoogte naar bijna 3000m gegaan en daarna weer terug naar 790m. On the road again (toch heeft dat ook wel wat!):

We zijn eerst naar Red Rock Canyon National Conservation Area gegaan (niet te verwarren met de Red Canyon waar we gisteren waren) om daar de Scenic Drive te rijden. Aangezien het hier meer dan 40 graden was hebben we de trails maar links laten liggen vandaag :). Wat foto’s die we gemaakt hebben tijdens deze scenic drive:

Daarna zijn we doorgereden naar de Premium Outlets om nog wat te shoppen. Dat was erg goed gelukt, nu nog kijken dat we het allemaal in de koffers krijgen, haha.
Het was inmiddels al 15u dus besloten we de Hoover Dam maar over te slaan (we hadden ‘m tenslotte toch al vanuit de lucht gezien) en eerst in te gaan checken voor onze laatste overnachting.
Grote voordeel van weer in Las Vegas zijn is dat een vestiging van ons favoriete restaurant ook weer in de buurt is! We hebben dus gegeten bij The Outback en het was weer erg lekker:

Vandaag gereden: 292 miles (470km)
Totaal gereden: 1285 miles (2068km)

Morgen (dinsdag) gaan we de auto inleveren op het vliegveld en gaat de terugreis beginnen. We vertrekken om 12:11u (21:11u in NL) en komen woensdagmorgen om 10:20u aan in Amsterdam (met een overstap in Detroit).

De laatste blogpost van deze reis zal dus vanuit thuis worden geplaatst!

4 reacties

 1. Die wegen eindeloos he en je komt bijna niemand tegen. Moeten we aan denken als we hier weer eens in de file zitten.
  ik wens jullie nog een fijne dag, dank dat ik weer mee mocht genieten van de prachtige reis, verheug me al op de volgende haha
  goede veilige vlucht terug samen.

 2. Ik hoop dat jullie een goede terugreis hebben gehad en niet te veel last van de harde wind hierzo.
  Geocachen is zeker verslavend! Ik zou het leuk vinden om profielnamen uit te wisslen.
  We hebben wel een paar leuke gedaan, die we jullie willen tippen!

  Bedankt weer voor het delen van jullie avonturen!
  Ben benieuwd naar IJsland. Staat ook nog hoog op ons verlanglijstje, maar voorlopig met de kinderen in het hoogseizoen nog iets te prijzig… Zelf gaan we naar Noorwegen dit jaar, daar willen we ook al heel lang eens naartoe.

  Groetjes
  Inge

  1. We zijn weer veilig aangekomen, maar op Schiphol hadden we idd behoorlijk wat last van de wind 😬.
   Onze profielnaam is Linny75…. maar hoe kun je iemand tippen, of wat kun je nog meer hiermee?? We zijn er nog niet zo heel goed in thuis??!!!
   We vinden het natuurlijk erg leuk om het thuisfront op de hoogte te houden en daarbij is het ideaal voor ons zelf, zo weten we precies wat en wanneer we gedaan hebben! Maar daar weet jij ook alles van 😉.
   Oh Noorwegen lijkt me ook heel mooi, ben benieuwd hoe het jullie bevalt, gaan jullie met een camper?
   Leuk dat je ons mee hebt gevolgd en we horen graag de tips mbt geocachen!

   Gr Judith

   1. Ik heb jullie een vriendschapsverzoek van geocaching.com gestuurd.
    Met tippen, bedoel ik gewoon elkaar tips geven als je een leuke/bijzondere cache vindt! Is geen geocaching term 😉
    Ik hou ook altijd wel een verslag bij van een bijzondere vakantie, maar de laatste jaren verschijnt die door tijdgebrek bijna niet meer online… Misschien inderdaad wel goed om het meteen online te zetten. (De vorige keer crashte mijn bestand, waardoor ik halverwege mijn hele verslag kwijt was. Toen had ik geen zin meer om opnieuw te beginnen. Maar op de meeste plekken in Zweden was de wifi erg slecht. Was al lang blij dat ik af en toe een cache kon loggen…)
    Eerst maar eens zien of ik wordpress weer aan de praat krijg, haha.

    Welterusten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.