Klaar voor vertrek!

Het is bijna zover, morgen vertrekken we naar San Francisco! De honden zijn naar “opa&oma” gebracht en de koffers zijn ingepakt, we zijn er dus helemaal klaar voor :)!

Nog even wat kleine wijzigingen aangebracht op de site zoals de lokale tijd en het weer op (of in de buurt van) onze verblijfplaats. We hopen de site weer dagelijks te kunnen bijwerken. Miem, bedankt voor het 1e comment van dit jaar, komt goed!

We vertrekken morgen rond 13:25u vanuit Düsseldorf en hopen rond 15:45u (lokale tijd) in San Francisco aan te komen, waar we de eerste 3 dagen zullen verblijven. Onze volgende update zal dus uit de USA komen!

3 reacties

 1. Ah, gevonden! Als het goed is zitten jullie dus inderdaad in het vliegtuig. Hele fijne reis! Jullie gaan een super trip maken! Enjoy it.
  Een tip voor een korte, maar erg belonende wandeling in Yosemite: de Sentinel Dome hike (vanaf de Glacier Road)… 360 graden wow uitzicht (wel op een heldere dag).

  Groetjes en Kus
  Inge

 2. Hoi Judith en Linda,

  Als jullie dit lezen zijn jullie veilig geland in Amerika. Hopelijk een goede vlucht gehad. Heel veel plezier en geniet er maar van jullie wel verdiende vakantie. Ik hoop dat jullie veel mooie dingen mogen zien en er foto’s van maken dan kunnen wij in ons kikkerlandje er ook van genieten.

  Groetjes en knuffels Davy, Wendy, Timo en Milou

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.