Dag 9: Bryce Canyon National Park

In het kader van “save the best for last” gingen we vanmorgen op naar Bryce Canyon National Park. We hadden al even naar de plattegrond gekeken en een leuke wandeling uitgezocht. Daarvoor moesten we naar Bryce Point. Toen we het park binnenkwamen natuurlijk eerst de traditionele foto bij het bord:

Daarna zagen we al meteen de prachtige kleuren van de hoodoos, schitterend, zeker tegen de stralende blauwe lucht:

Vanuit Bryce Point gingen we de Peekaboo loop trail doen, de views waren vanaf het begin geweldig:


Toen we halverwege de Peekaboo loop waren en op een splitsing aankwamen besloten we Queens Garden en de Navajo loop mee te pikken, het werd hierdoor wel een lange wandeling maar we hadden verder toch geen wandeling meer op de planning staan voor vandaag. Voordeel was dat we ook meteen langs Sunset- en Sunrise Point kwamen, genieten:

Een kleine 14km (en 630 hoogtemeters) later kwamen we moe maar voldaan weer bij de auto aan. We besloten nog “even” langs alle viewpoints te rijden. Het was nog een hele klus om de foto’s uit te zoeken voor de blog, we hadden er bijna 200 gemaakt vandaag. De laatste Bryce foto van vandaag, de Natural Bridge:

Daarna zijn we, weer via een paar geocaches (best verslavend, haha), naar ons B&B gereden. Bear In doet zijn naam eer aan, overal waar je kijkt zie je wel iets van een beer :). Erg mooi gelegen met prachtig uitzicht en hele vriendelijke mensen. Op advies van onze gastvrouw zijn we hier in het dorp bij een Diner een heerlijke Cowboy Burger gaan eten:

Morgen gaan we weer naar Bryce Canyon NP!

Vandaag gereden: 149 miles (240km)
Totaal gereden: 941 miles (1514km)

2 reacties

  1. Wat een pracht.
    dat is toch genieten ten top als je zoveel mooi zien kan.
    super, geniet van nog een heerlijke dag daar.
    groetjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.