Dag 2: Las Vegas

Aangezien we al vroeg wakker waren en geen ontbijt in het hotel hadden besloten we een stuk over The Strip te gaan lopen op zoek naar een restaurant waar we konden ontbijten. Voordeel als je zo vroeg bent is natuurlijk dat het overal nog erg rustig is, in The Venetian konden we zelfs foto’s maken waar geen andere mensen op stonden. Wie al eens in Las Vegas is geweest weet hoe zeldzaam dat is! Ontbeten hebben we uiteindelijk op The Strip bij Mon Ami Gabi:

We hadden ondertussen al behoorlijk wat afgelopen, de 10.000 stappen hadden we al voor half tien bereikt. Dus maar een kaartje gekocht voor de Monorail om onze weg te vervolgen naar de Stratosphere Tower om van daaruit wat foto’s te maken van bovenaf:


Wel jammer dat ze twee van zo’n hoge hekken hebben geplaatst, het is bijna onmogelijk om foto’s te maken waar dat hek niet op staat! We kregen bij het weggaan de tip om terug te komen als het begint te schemeren, dan zou het uitzicht erg mooi zijn met al dat licht. Dat hebben we natuurlijk gedaan en het uitzicht is ‘s avonds inderdaad veel mooier.

Oh ja, tussendoor zijn we nog gaan shoppen bij de Outlet, hebben we gegeten bij The Outback en zijn we in DownTown Las Vegas / Fremont Street geweest (met de bus, de monorail loopt maar tot de Stratosphere dus gebruik gemaakt van de SDX en The Duece, ging prima, alleen sta je op de strip meer stil dan dat je rijdt met het drukke verkeer, dus lopen is vanaf het begin van The Strip sneller!). Fremont Street is ook een erg leuke “experience” met ook weer veel lampjes en live optredens:

Het was een drukke, maar erg leuke dag Las Vegas. Morgenvroeg staat een rondvlucht over de Grand Canyon West op het programma, om 6u worden we al opgepikt. En ‘s avonds is het tijd voor:

4 reacties

  1. Wat mooie foto s. Van de rondvlucht zullen jullie zeker genieten, geweldig.
    en dan ben ik benieuwd naar de show.
    wat een “gekke” stad eigenlijk.
    Wij logeerden daar in Hilton. Voor mij leuk omdat Elvis daar jaren en jaren een etage had en optrad in Las Vegas.
    geniet samen van de prachtige natuur van de Grand Canyon.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.