Dag 1: Amsterdam-Las Vegas (via Salt Lake City)

De heenreis zit erop, we zijn in Las Vegas!

Ondanks de vertraging van dik anderhalf uur in Amsterdam zijn we maar een uurtje later in Las Vegas aangekomen. Na de tussenstop in Salt Lake City hadden ze ons zelfs in de business class gezet voor de vlucht naar Las Vegas, dus we hadden achteraf gezien zeker niks te klagen :).  Mooi landschap overigens in Salt Lake City:

Las Vegas vanuit het vliegtuig:

En toen waren we er (je kunt zelfs op het vliegveld al beginnen met gokken, haha):

Om bij het hotel te komen hebben we voor de eerste keer gebruik gemaakt van Uber, ook hier zijn we erg over te spreken, het werkt echt super met die app en het is een stuk goedkoper dan een gewone taxi.

We zijn inmiddels 24u op dus het wordt tijd om te gaan slapen, tot morgen!

Een reactie

  1. Wat fijn dat jullie goed zijn aangekomen en nu een heerlijke eerste Las Vegas dag. De Jack Pot winnen bv. Enne een up grade naar business class klm is niet verkeerd. Hebben wij ook een keer mogen beleven van Canada naar Amsterdam. Heerlijk he. Verwennerij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.