Klaar voor vertrek, helaas vertraging!

Vanmorgen zaten we al voor vijf uur in de auto om 3 uur voor vertrek op Schiphol te kunnen zijn. Onderweg kregen we helaas al een melding van KLM dat onze vlucht met 1,5 uur vertraagd was, dus we waren ruim op tijd. In 1e instantie leek het erop dat we daardoor veel later in Las Vegas zouden zijn omdat we de aansluitende vlucht zouden missen en pas ‘s avonds een vlucht naar Las Vegas zouden hebben. Inmiddels hebben we gelukkig bericht gekregen dat ze een andere vlucht voor ons geregeld hebben waardoor we maar 2 uurtjes later in Las Vegas aankomen, mooi! Compliment voor KLM in deze, goed geregeld, netjes gebeld erover, en gezorgd voor drank en snack tijdens het wachten! Dus:


Vliegtuig staat inmiddels aan de gate en we gaan zo boarden:

Tot morgen, leuk dat jullie weer meelezen tijdens deze reis!

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.