Dag 8+9: Curacao-Amsterdam

Toen we vanmorgen wakker werden was het erg grijs buiten en tijdens het ontbijt begon het behoorlijk te stormen:

Dan is het ineens niet zo heel erg als je vandaag naar huis moet ;). Maar aangezien we nog wat tijd hadden wilden we nog even een kijkje gaan nemen bij Sambil (dat zou een overdekt winkelcentrum moeten zijn). Onderweg bleef het echter best hard regenen en ondanks dat ze dat hier wel gewend zouden moeten zijn, zijn de wegen daar niet op berekend, het water kon niet snel genoeg van de weg afgevoerd worden en al snel stonden de auto’s tot aan de onderkant  in het water:

Dat vonden we toch maar niks dus zijn we omgedraaid. Toen we richting vliegveld moesten gaan regende het inmiddels wat minder hard dus we zijn heelhuids op het vliegveld aangekomen! De rest van de terugreis verliep zonder problemen (op het krijsende kindje na dan) en we waren om half elf al thuis met de trein.

Eenmaal thuis zijn we Gorgy gaan ophalen bij Sjef & Marlie (ook zij heeft het weer super naar haar zin gehad, bedankt weer voor de goede zorgen) en nu zijn we wel een beetje moe….!

Het was weer een geslaagde reis! Leuk dat jullie weer hebben meegelezen en tot de volgende reis!

Eén reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.