Dag 7: SUP’en in Spanish Waters & TUG boat snorkeling

Vanmorgen konden we rustig aan doen want het SUP’en (Stand Up Paddling) begon pas om half elf bij het Santa Barbera Resort (hier maar een klein kwartiertje vandaan). Daar aangekomen bleken we een privé toer te krijgen, we waren nl. alleen met gids Laura (waar ik nog tegen gevoetbald blijk te hebben, kleine wereld!). We begonnen met een stuk SUP’en richting het Quarantaine huis (hier waren we eerder ook al met de auto geweest). Hier gaan we op het eerste stuk:

En een foto bij het Quarantaine huis:

Wat we vooraf niet wisten was dat we hier ook even een half uurtje gingen snorkelen bij de TUG boat die daar onderwater ligt. Dat was natuurlijk een leuke verrassing. Dus op naar de TUG boat! Daar is nog best veel koraal aanwezig en dus ook heel veel vissen, je zwemt er gewoon tussendoor, zie onderstaande filmpjes:

In action:

Het tweede deel van de SUP toer was best zwaar, er was namelijk redelijk wat tegenwind. Op sommige stukken kwamen we maar nauwelijks vooruit en ook al was je moe, je moest doorpeddelen want anders dreef je weer terug! Maar we hebben het gered tot de overkant van Spanish Waters waar we moe maar voldaan bij Pirates Nest gingen lunchen. Vanaf hier werden we met een bootje terug gebracht naar de begin locatie:

Daarna hebben we nog even bij/in het zwembad gelegen bij ons B&B en daar kregen we van gastheer Jack een lekker ijsje gebracht :).

We hebben het weer erg naar onze zin gehad vandaag en gaan ons opmaken voor de terugreis morgen. We vertrekken pas om 17u (22u in NL), dus we gaan nog even kijken wat we de rest van de dag nog kunnen gaan doen. De volgende en laatste blogpost van deze vakantie zal dus vanuit thuis komen!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.