Dag 6: Shete Boka & Playa Porto Marie

Vanmorgen nog steeds geen stroom maar dat zou in de loop van de dag weer goed komen beloofde Jack ons. Als compensatie werden we door zijn dochter uitgenodigd om vanavond aan te schuiven voor een rijsttafel, erg aardig natuurlijk! Na het ontbijt vertrokken we richting Shete Boka National Park, je kunt hier langs een aantal uitmondingen van de zee (met de auto of te voet, wij gingen te voet). Aan deze kant van Curacao is de zee heel wild, wat een natuurgeweld, schitterend om te bekijken! En aangezien foto’s meer zeggen dan woorden:

Zie ook dit filmpje:

Daarna zijn we naar Playa Porto Marie gegaan, een strand waar je voor de entree en de ligstoel moet betalen maar waar het wel schoon is en er een toilet en strandtent aanwezig is. Een mooi strandje:

En we hebben weer heel veel vissen gezien met snorkelen:

Vandaag we voor de eerste keer een paar korte regenbuien gehad overigens, maar de zon kwam iedere keer weer snel te voorschijn. Om half vijf gingen we terug naar onze B&B, waar inmiddels weer stroom was. Lekker weer warm douchen dus vandaag en aanschuiven voor de rijsttafel. Het was goed verzorgd en we hebben dan ook heerlijk gegeten!

Morgen is helaas alweer onze laatste volledige dag op Curaçao en op het programma staat SUP’en (Stand Up Paddling) in “Spanish Waters”!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.