Dag 4: Geocaching & Willemstad “By Night”

Als eerste bedankt voor de reacties en likes, leuk dat jullie weer meelezen!

Zo’n hele dag niks doen is blijkbaar niet echt ons ding, het begon vanmorgen al meteen te kriebelen dus besloten we om toch even te gaan Geocachen in de buurt van Jan Thiel. En dat bracht ons naar hele mooie plekken. Okay, Judith moest even natte voeten halen en we moesten weer wat klauteren maar twee uur later hadden we vier geocaches gevonden en weer heel wat mooie foto’s gemaakt:
dag-4-geocaching-en-willemstad
20161205_135531138_ios
20161205_135742915_ios
20161205_145309348_ios

‘s Middags hebben we bij het B&B een paar uurtjes gebruik gemaakt van het zwembad in de tuin en daarna zijn we naar Willemstad gereden om wat te gaan eten. Na het eten genoten van Willemstad “By Night” en de kerstsfeer (al blijft dat toch vreemd in je korte broek, haha):
img_3661
img_3666
20161205_224831201_ios
dag-4-geocaching-en-willemstad1

Er lag ook zo’n mega cruise schip aangemeerd, dus daar ook nog even naar gaan kijken:
img_3698

Morgen gaan we een dagtrip maken naar Klein Curaçao. Klein Curacao is een Bounty eilandje 10km ten zuidoosten van Curaçao op dik een uur varen. Vertrek is al om 6:45u en ontbijt en lunch wordt voor ons verzorgd op het eiland. Rond 16u varen we weer terug!

4 reacties

 1. Oh heerlijk die warme zon ☺️ Stuur maar naar hier hoor. Ja zomer en Kerst blijft een rare combi, dat hadden wij 2 jaar geleden in Thailand. Net of het dan niet klopt. Veel plezier op de boot vandaag !

  1. En….al wat zon ontvangen? ?
   We hebben weer prachtige dingen gezien, natuur blijft toch altijd erg mooi. Morgen helaas onze laatste hele dag hier , time flies when you’re having fun ?

  1. Bedankt voor alle leuke reacties ?.
   We kunnen nog 1,5 dag genieten van het Caribisch klimaat hier, die kou gaat ons zeker tegenvallen we terug komen….brrrrrrr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.