Dag 1: Amsterdam-Curacao

Na een goed ontbijt in het hotel waren we met de trein binnen 5 minuten op Schiphol. Het koffer inchecken en door de security check ging heel soepel. Natuurlijk even een koffie & een chai tea latte gescoord bij Starbucks en op naar de gate waar we ruim op tijd arriveerden, het vliegtuig stond al klaar:
20161202_072752324_ios

Helaas bleek er een lekkage te zijn welke eerst gecheckt moest worden waardoor we een uurtje vertraging hadden, maar “better safe than sorry”. Onderweg nog wat tijd “ingehaald” dus we kwamen maar een half uurtje te laat aan. Ook hier waren we weer snel door de douane en bij Alamo stond Albert van ons B&B al op ons te wachten. Met de witte Nissan Verso konden we relaxed achter hem aan naar het B&B rijden (normaal een half uurtje rijden maar het was hier nu net spits dus we hebben er een uur over gedaan). Wat ons onderweg wel opviel waren de vele zwerfhonden en de vele oude en vervallen huisjes/winkels.

Aangekomen bij ons B&B werden we verwelkomd door de partner van Albert, Jack, en hun hond Lady (wat een schatje!). We kregen een rondleiding (foto’s volgen nog, het was ondertussen bijna donker) en schoven aan voor een drankje en een leuk gesprek met heel veel informatie over Curacao en de “Do’s en Dont’s”. Albert moest nog boodschappen doen en nodigde ons uit om mee te rijden zodat we ook wat boodschappen konden doen (we hebben een ijskast op onze kamer). Toen we daarna terug kwamen ging langzaam het licht uit, het was voor ons gevoel natuurlijk ondertussen al midden in de nacht :).

Vanmorgen wel weer vroeg wakker (zoals altijd de eerste dag met zo’n tijdsverschil) maar dat komt vanzelf goed :). We weten nog niet wat we gaan doen vandaag, er staat van alles op ons lijstje maar we laten ons dadelijk tijdens het ontbijt adviseren door Albert en Jack wat we vandaag het beste kunnen gaan doen.

dag-1-amsterdam-curacao

Een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.