Nog ff toerist in eigen land….

Het reizen met de trein is tot nu toe goed bevallen, met 2x overstappen waren we binnen 2,5u in ons hotel in Hoofddorp (gloednieuw Novotel, heel erg netjes). Koffers gedropt en weer met trein richting Amsterdam Centraal waar we nog even toerist hebben uitgehangen in eigen land:
blog

Om 17u gingen we aan boord van Amsterdam Boat Experience om het Light Festival te gaan beleven. Het bleek vandaag de eerste dag van het festival te zijn, dus we hadden ook nog de “premiere”, haha. Het was echt schitterend, mooie kunstwerken van licht tijdens een rondvaart van 1,5u door de grachten. Dus als je in Amsterdam bent in december of januari zeker doen! Je wordt ook goed verzorgd onderweg met een warme chocomel (of gluhwein) en een stuk kerstbrood. Fotograferen van deze kunstwerken was niet zo makkelijk, maar Judith heeft toch een aantal mooie foto’s weten te maken:
blog1
blog2
blog3

Dat was dus al een mooi begin van deze vakantie in eigen land, morgen op naar Curaçao!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.