Het Curaçao avontuur gaat bijna beginnen!

Het is bijna zover, vrijdagmorgen vertrekken we met KLM vanaf Amsterdam richting Curaçao, waar we in de middag (lokale tijd) zullen aankomen. Leuk dat jullie weer meelezen!

We hebben voor deze reis een NS treinarrangement geboekt. Dit betekent dat we morgen met de trein naar Amsterdam/Schiphol reizen, daar in een hotel verblijven en vrijdagmorgen heel snel op Schiphol zijn. Na de terugreis gaan we ook weer met de trein richting Hoensbroek. Dus geen parkeerkosten, file stress of vermoeiende autorit terug deze keer. We zijn benieuwd hoe dit gaat bevallen! Judith heeft in ieder geval voor morgen al een leuke “Light Festival” boottocht gereserveerd in Amsterdam om de vakantie mee te beginnen :).

In Curaçao verblijven we de hele vakantie in hetzelfde Bed & Breakfast. We hebben al veelvuldig contact gehad met de eigenaren en we hopen dat het verblijf net zo goed gaat bevallen als het contact vooraf :). De koelkast word gevuld en ze komen ons zelfs op het vliegveld ophalen zodat we met de huurauto achter hun aan kunnen rijden naar de B&B, top!

Antwoord op de (ondertussen veelvuldig gestelde) vraag waar Curaçao ligt:
curacao
Voor de kust van Venezuela dus!
Voor de Rabobank moet je je pas activeren voor “Centraal Amerika” (kwamen we na wat zoeken achter).

We hebben er erg veel zin in, op naar het warme weer!

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.