Dag 12: Snorkelen in Poipu en wandelen in Kealia

It’s is a good day to be happy!

Dit komen we elke dag tegen in de tuin bij ons appartement als we naar buiten lopen, en dat is natuurlijk ook zo als je vakantie hebt en op deze prachtige eilanden bent!

Vanmorgen zijn we eerst naar het strand gegaan, het zou namelijk steeds harder gaan waaien vandaag en daar heb je met wandelen toch wat minder last van dan op het strand met dat zand. Toen we op het strand aankwamen zagen we dat een stuk strand was afgezet omdat daar Hawaiian Green Sea Turtles lagen te slapen. Spullen neergezet en erheen gelopen, ze werden langzaam wakker, prachtig om te zien. Nadat ze wakker zijn moeten ze zich omdraaien, maar het gaat wel heel langzaam voordat ze zichzelf weer naar de zee hebben gesleept, “zo traag als een schildpad” dus :). Er was ook een vrijwilligster aanwezig om de mensen op afstand te houden en meteen over de Sea Turtles te vertellen, heel interessant allemaal, nog wat geleerd ook 😅.

Daarna zijn we gaan snorkelen, wat een prachtige vissen, zo veel en zo dichtbij! En nu wel een redelijk filmpje kunnen maken met de GoPro:

Snorkelen @Poipu Beach

Tegen lunchtijd pakken we alles weer in en rijden terug naar ons appartement om te lunchen. Daarna gaan we even naar de kleine Shopping Mall hier in de buurt en vervolgens rijden we naar Kealia om daar langs de zee te wandelen, we hadden gelezen dat dit ook een mooi stuk moest zijn en dat was ook zo. En ook al was het meer een fietspad dan een wandelpad, de views waren in ieder geval weer heel mooi.

 • Veel kokosnoten in deze boom!

Op weg terug gaan we eten bij een “oude bekende”, Anatta’s Thai Streetfood, een Food Truck waar we 7 jaar geleden een heerlijke Pad Thai hadden gegeten en het was weer heel erg lekker!

Morgen checken we hier uit en vliegen we naar Maui.

Vandaag gereden: 49 miles (79km)
Totaal gereden: 982 miles (1580km)

4 reacties

 1. Heel mooi weer om te zien ook onder water. 👍👍
  Prachtige natuur hoor.
  Goede vlucht en weer mooie dag morgen
  .

 2. Mooi die visjes onder water en mooie foto’s.
  Rust lekker uit en morgen weer een nieuw avontuur.
  Het eiland waar jullie nu naar toe gaan is waar jullie getrouwd zijn? Of niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.