Dag 13: Orlando (Villa & Outlet Shopping)

Kort verslagje vandaag want we hebben eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Aangezien het vanmiddag zou gaan onweren hebben we vanmorgen eerst gezwommen en genoten van de zon bij onze villa. We kregen regelmatig gezelschap :):
dag-13-orlando-villa-outlet-shopping

Rond 13u begon het inderdaad te onweren, en niet zo’n beetje:
20160929_173236135_ios

Dus maar even voetballen gekeken op de tablet (Ajax was inmiddels begonnen) en later in de middag zijn we nog even naar de Lake Buena Vista Factory Stores geweest, ook een Outlet Shopping mall. We wilden in de Eddie Bauer winkel vanalles passen en dat werd ons uit handen genomen en netjes voor ons uitgestald in het pashokje :):
20160929_201841050_ios

Voor het diner zijn we vandaag naar de dichtsbijzijnde Cracker Barrel geweest. Ook deze keten zijn we tijdens onze Amerika reizen al heel vaak tegengekomen maar we hadden er nog nooit gegeten. Het is een soort van Country-Western restaurant met een winkeltje, apart maar erg leuk, en het eten was ook hier prima:
dag-13-orlando-villa-outlet-shopping2

En het zwembad “by night”:
dag-13-orlando-villa-outlet-shopping1

Morgen is alweer onze laatste dag en ze voorspellen helaas hetzelfde weer als vandaag, dus ‘s middags onweer/regen. Waarschijnlijk wordt de laatste dag dus ook “verplicht” een relaxdag!

Vandaag gereden: 16 miles (26km)
Totaal gereden: 1823 miles (2934km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.