Dag 12: Universal (Studio’s & Islands of Adventure)

Vanmorgen al vroeg op weg naar Universal, we hadden in beide parken nog een aantal attracties die we wilden doen en de wachttijd loopt in de loop van de dag steeds verder op dus als je vroeg bent (en dat waren we, om 8u hadden we de auto geparkeerd!) kun je best veel attracties doen in korte tijd. En zo was het ook, binnen het eerste uur hadden we al drie attracties gedaan. Daarna moesten we overal wat langer wachten, maar het was allemaal prima te doen vandaag. We hadden afgelopen maandag een “refill” beker gekocht, die kun je dezelfde dag steeds opnieuw vullen bij Coca Cola automaten door beide parken. Deze vandaag voor $7,50 laten heractiveren en weer de hele dag “gratis” kunnen vullen. Dat is wel aan ons besteed :).
dag-12-universal
dag-12-universal1
dag-12-universal2
20160928_150847980_ios

Rond 15u hadden we alle geplande attracties gehad, en gingen we op weg naar de auto. Dineren gingen we vandaag bij “The Cheesecake Factory”. Al heel vaak tegengekomen onderweg maar we dachten altijd dat je daar alleen Cheesecake zou krijgen. Blijkt dat ze een heel uitgebreide dinerkaart hebben. En als toetje natuurlijk een stuk Cheesecake gedeeld (Pumpkin-Pecan), erg lekker!
dag-12-universal3

Voor morgen staat er nog niks op de planning, even kijken wat het weer doet ook. Op dit moment is het hier flink aan het onweren en dat hebben ze voor morgenmiddag ook voorspeld.

Vandaag gereden: 37 miles (60km)
Totaal gereden: 1807 miles (2908km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.