Dag 10: van Cape Coral naar Orlando (& Universal)

Vanmorgen waren we alweer vroeg op weg, we wilden toch een beetje op tijd bij Universal zijn. Na een rit van 3,5u kwamen we tegen half twaalf aan bij Universal. We dachten dat we laat waren maar nog reden we in een lange rij van auto’s die gingen parkeren, ongelofelijk hoeveel volk hier op de been is, zelfs buiten de vakantieperiode! Maar eenmaal binnen viel de drukte best wel mee. We besloten om eerst naar Islands of Adventure te gaan omdat we daar twee nieuwe attracties wilden doen, de Hulk en King Kong. De wachttijden vielen mee, dus zijn we ook nog in een aantal andere attracties geweest waar we in 2010 ook al in waren geweest, en het blijft toch erg leuk (vooral Harry Potter is een top attractie!). Daarna zijn we nog met de “Harry Potter Hogwarts Express” trein naar Universal Studio’s gegaan. Beide parken zijn werkelijk schitterend gemaakt, je waant je echt in filmland!
dag-10-van-cape-coral-naar-orlando
dag-10-van-cape-coral-naar-orlando1
dag-10-van-cape-coral-naar-orlando2
dag-10-van-cape-coral-naar-orlando3

Na de “treinreis” was het alweer bijna etenstijd dus zijn we richting de auto gelopen. Het was vandaag Bloomin’ Monday bij de Outback, wat betekent dat we door “Bloomin’ Monday” te zeggen de Bloomin’ Onion gratis zouden krijgen. Dus op naar de Outback. En het werkte ook nog :). Het is wel een behoorlijk groot voorgerecht dus als “hoofdgerecht” hebben we maar een salade besteld en dat bleek meer dan genoeg!
Daarna door naar de villa, die in een “gated community” ligt. Dit betekent dat het een “afgesloten” wijk is die je alleen binnenkomt via een hek, langs een “security guard”. De eerste keer moet je je melden en krijg je een “pass through” kaart waarmee de “security guard” je de volgende keer kan herkennen. Dus wel redelijk veilig. De villa is eigenlijk veel te groot voor ons tweetjes (drie slaapkamers en twee badkamers) maar het bevalt ons erg goed. Foto’s van de villa volgen morgen aangezien het al bijna donker was toen we aankwamen vandaag (dus alleen een foto van de zonsondergang in de wijk).
dag-10-van-cape-coral-naar-orlando4

Wat we morgen gaan doen weten we nog niet, misschien een dagje niksen en genieten van de villa, de zon en het zwembad. Jullie lezen het morgen!

Vandaag gereden: 198 miles (319km)
Totaal gereden: 1737 miles (2795km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.