Dag 8: Weedon Island, Outlet Shopping en Baseball

Dag 8 alweer, dat betekent dat we alweer de helft van deze vakantie erop hebben zitten helaas, het gaat allemaal weer veel te snel! Vanmorgen zijn we eerst naar Weedon Island Preserve gegaan om te gaan wandelen. Op het eerste stuk kwamen we al een Racoon, oftewel wasbeer, tegen. Verder nog heel veel kleine krabjes en een slang. De wandelingen gingen vooral door een mangrovebos en met name het uitzicht vanuit de uitkijktoren was heel mooi:
dag-8-weedon-island-outlet-shopping-en-baseball
dag-8-weedon-island-outlet-shopping-en-baseball1
dscn5537

Vervolgens gingen we naar de Tampa Outlet Shopping mall om te winkelen, de “buit” viel niet tegen :):
dag-8-weedon-island-outlet-shopping-en-baseball2

Om 18:10u begon de Baseball wedstrijd Tampa Bay Rays tegen de Boston Red Sox waar we kaarten voor hadden gekocht. Wij waren netjes op tijd maar dat is blijkbaar niet zo belangrijk bij Baseball, het stadion was nog redelijk leeg en pas tegen de derde inning begon het redelijk vol te lopen. Wat opviel is dat het echt een familie uitje is, hele gezinnen zitten op de tribune. En dat de uit- en thuis fans gewoon door elkaar op de tribune zitten, een “uit-vak” kennen ze hier niet. Wel een redelijk lange zit, de wedstrijd duurde meer dan drie uur en het spel ligt voor ons gevoel vaak “stil”, maar in die pauzes wordt je wel uitstekend vermaakt :). En natuurlijk een hotdog gegeten. Het was een hele belevenis ook al kenden we (nog) niet alle spelregels! De eindstand was 6-4 voor de Boston Red Sox.
dag-8-weedon-island-outlet-shopping-en-baseball3
dag-8-weedon-island-outlet-shopping-en-baseball4

Het was weer een geslaagde dag!

Morgen gaan we St. Petersburg verlaten en gaan we richting Cape Coral. Onderweg hebben we nog 1 of 2 tussenstops op het programma staan.

Vandaag gereden: 105 miles (169km)
Totaal gereden: 1348 miles (2169km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.