Dag 7: van Hernando naar St. Petersburg (via Fort De Soto)

Wat een dag vandaag! We reden vanmorgen weg uit een mistig Hernando maar al snel maakte deze mist plaats voor de zon op weg naar Fort De Soto County Park. Vooral het laatste stuk van de rit was erg mooi, net zoals de kustlijn van Fort De Soto Park:
dag-7-van-hernando-naar-st1
dscn5512
dscn5466

Daarna gingen we naar de Watersports Rental in het park, eens kijken of we vandaag wel konden Paddleboarden, en dat was geen probleem. Na een uitleg van 2 minuten stonden we al te “Paddlen”:
dag-7-van-hernando-naar-st
Gelukkig niet al te moeilijk dus we hadden “de slag” al snel te pakken. En onderweg kwamen we een aantal Manatees tegen die rustig om ons heen zwommen, met de GoPro heb ik het ook nog weten vast te leggen, geweldig:
gopr0108

Vervolgens een rondje door het park gelopen en als laatste liepen we de pier op waar veel mensen aan het vissen waren. Daar wachtte ons weer een verrassing, we zagen gewoon een aantal dolfijnen zwemmen, en ook nog eentje met een kalfje, prachtig:
20160923_174945800_ios
dscn5510

Ook de bruine pelikaan is hier veel te zien:
dscn5509

En niet alleen richting Key West liggen heel veel bruggen, we zijn er hier ook al heel wat tegengekomen:
dscn5522

Een zeer geslaagde dag dus :)!
Morgen gaan we hiken in Weedon Island Preserve en daarna waarschijnlijk nog wat shoppen in een Outlet. ’s Avonds gaan we naar een baseball wedstrijd, we hebben kaartjes voor de Tampa Bay Rays tegen de Boston Red Sox!

Vandaag gereden: 146 miles (235km)
Totaal gereden: 1243 miles (2000km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.