Dag 4: van Wakulla Springs naar Panama City Beach (+Shell Island)

Vandaag de Scenic Route gereden van Wakulla Springs naar Panama City, deze route ging langs de kust waardoor het een leuke rit was. Onderweg steeds kunnen genieten van het uitzicht, dus ook al was het een rit van dik 2 uur, saai was het niet! Onderweg kregen we ook nog een uur “cadeau” want we bleken een andere tijdzone in te rijden (het was “ineens” een uur eerder). In Panama City wilden we een boottocht doen naar Shell Island maar we hadden hier nog niks voor geregeld. Dus maar op de bonnefooi naar de “marina”. En daar was keus genoeg, gelukkig ook nog voor vandaag. Uitendelijk gekozen voor de boottocht van Captain Anderson die om 13u vertrok. Deze maakte een stop van dik een uur op Shell Island waar we een wandeling over het strand hebben gemaakt. Wat een schitterend eiland is dit zeg, en het doet zijn naam eer aan (“schelpen-eiland”):
dscn5289
dscn5291
website12

Op de terugweg gingen we nog dolfijnen spotten en dat was meer dan gelukt, wat een prachtige dieren zijn dat toch:
website13

Om half vijf waren we weer terug bij de auto en besloten we maar meteen te gaan eten, voor de eerste keer deze vakantie bij een Outback. En de foto van de Bloomin’ Onion Petals mag natuurlijk niet ontbreken:
20160920_221204485_ios
En was was ie weer lekker, hmmmmm!

Daarna doorgereden naar ons hotel in Panama City Beach. We waren net op tijd voor de zonsondergang, misschien wel de mooiste die we ooit gezien hebben:
20160920_233029108_ios
dscn5368

Morgen staat de langste rit van deze vakantie op het programma, een rit van ongeveer 275 miles met 1 of 2 tussenstops bij Florida State Parks en we doorkruisen de tijdzone nu de andere kant weer op!

Vandaag gereden: 150 miles (241km)
Totaal gereden: 665 miles (1070km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.