Dag 1: AMS-FRA-MCO-Daytona Beach

We zijn er! En we hebben een hele goede reis gehad. De vlucht van Amsterdam naar Frankfurt verliep uitstekend en op tijd. Met bussen gingen we naar de Terminal en daarna weer met bussen naar het andere, grotere, vliegtuig. Hier wel een klein uurtje vertraging omdat het vliegtuig nog niet klaar was maar verder ook hier alles goed verlopen. Twintig minuutjes te laat, 17:50u (23:50u) ,kwamen we aan in Orlando.
dag-1-ams-fra-mco

Zoals altijd weer een hele lange rij voor de douane maar het ging deze keer redelijk snel, om 18:15u sloten we aan in de rij en om 19:15u waren we met de koffers langs de 2e security check. Bij Alamo stond ook geen rij dus om 19:30u reden we met de huurauto van dit jaar (een Jeep Cherokee, foto volgt morgen) richting ons 1e hotel in Daytona Beach (dik een uur rijden nog). Onderweg genoten van de mooie lucht en we kwamen ook langs Daytona International Speedway:
dag-1-ams-fra-mco1

We voelden ons meteen weer helemaal thuis, heerlijk weer, vriendelijke mensen, de wegen, het relaxte rijden, de reclameborden langs de weg en de “Food Exits”: vakantiemodus ON!
20160918_003934038_ios

Zoals elk jaar ook nu weer erg vroeg wakker maar ook dat hoort er gewoon bij ;). Vandaag hebben we al vanalles op de planning staan. We gaan eerst de Daytona Ormond Scenic Loop and Trail rijden, dan naar St. Augustine (oudste stadje van Amerika) en als laatste naar Little Talbot Island State Park voordat we doorrijden naar ons hotel in Amelia Island.

Leuk dat jullie weer meelezen, tot morgen!

Vandaag gereden: 68 miles (109km)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.