19-sept-’10: Aquatica

Vandaag hebben we het rustig aan gedaan, we zijn lekker gaan zwemmen in Aquatica. We waren wel toe aan een dagje echt relaxen, ondanks dat het allemaal erg leuk was tot nu toe hadden we natuurlijk wel elke dag veel gelopen in al die parken. Dus gaan we (dit jaar in ieder geval) niet naar Epcot. Aquatica was erg leuk, veel glijbanen en andere leuke dingen, we voelden ons weer even kind 😉


Aquatica valt onder Seaworld, dus dolfijnen waren er ook te vinden. Ze zagen er alleen wat anders uit dan we gewend zijn, het waren nl. Commerson’s Dolphins:

Aangezien langzaam de laatste dagen aanbreken (woensdag vertrekken we  alweer naar huis) willen we nog even genieten van de dingen die we zeker weten gaan missen: het weer, de mooie omgeving, het niet hoeven werken & Olive Garden :)! We besloten te voet naar Olive Garden te gaan, het lag ten slotte aan het eind van de straat, dus dat was makkelijk te doen (ook al zijn die straten langer dan wij gewend zijn). De salade met die warme broodjes vooraf was weer erg lekker:

Judith had als hoofdgerecht de Parmesan Crusted Tilapia:

Ik had als hoofdgerecht de Garlic-Herb Chicken con Broccoli:

Aangezien we een salade hadden gehad als lunch vonden we dat we ons wel een dessert konden veroorloven, een Warm Apple Crostata. Het is hier in de States vrij normaal om een dessert te delen (de porties zijn daar ook groot genoeg voor trouwens), dus wij kregen dan ook 2 lepels en hebben samen van ons toetje kunnen smullen! Helaas waren we vergeten om hier een foto van te maken, dus heb ik die maar even van hun website afgehaald:

We weten zeker dat we het eten bij Olive Garden zullen gaan missen! Op de terugweg hebben we nog even wat cadeautjes gescoord in een of andere Libanese (!!) cadeaushop, maar ze hadden wel hele leuke dingen!

Morgen zijn we de laatste dag in ons hotel in Orlando, dinsdag vertrekken we nl. richting Naples.

4 reacties

 1. Hoi vakantiegangers,

  Lekker een dagje relaxen. Heerlijk. Anders komen jullie dadelijk terug van vakantie en moeten jullie hier nog een week uitrusten?
  Het eten ziet er allemaal lekker uit. Ik krijg al honger als ik het zie.
  Die toetjes dat zijn echt porties van Dave!!
  Nog heel veel plezier de laatste paar dagen. Geniet er nog maar even van.

  Groetjes Davy, Wendy en dikke knuffels van Timo en Milou

 2. Hoi Dames,
  Ik zie dat jullie een super vakantie hebben maar dat het einde in zicht is. Rust nog ff goed uit dan kunnen jullie er weer voor een jaartje tegen. Groetjes Christel en de boschjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.